16 Mart 2020 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu?

Reyting yarışına dün akşam yeni bir dizi daha katıldı. TRT 1 ekranlarında "Ya İstiklal Ya Ölüm" isimli dizi bütün kanalların en iddialı dizilerini yayınladıkları pazartesi günü ekranlara merhaba dedi. Peki, 16 Mart 2020 reyting sonuçları nasıl oldu, hangi dizi daha çok izlendi?

Google Haberlere Abone ol
16 Mart 2020 reyting sonuçları açıklandı mı?

Reyting listelerinde dün akşam birbirinden iddialı yapımlar yer aldı. Bunlar Star TV'de "Sefirin Kızı" dizisi, Kanal D'de Zalim İstanbul, FOX TV'de Yasak Elma, Show TV'de Çukur ve TRT 1'de ise Vuslat gibi diziler 24 Şubat akşamının en çok izlenen yapımları oldu. Bazı kanallar da önceki sezon başka bir günde olan dizilerini Pazartesi gününe çekerek haftanın ilk gününde reyting listelerine üst sıralardan girmek istiyor. 3 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan en iddialı yapımlar Sefirin Kızı, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul ve Yasak Elma dizileri oldu. Peki, 16 Mart 2020 reyting sonuçları nasıl oldu, kim birinci oldu?

TRT 1'de geçen hafta final yapan "Vuslat" dizisinin yerine bu hafta iddialı bir dizi ekranlara merhaba dedi. Milli Mücadele dönemi ve İstanbul işgalini anlatan dizinin adı ise, "Ya İstiklal Ya Ölüm" oldu.

ATV'de ise bu akşam bir kez daha "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının yeni bölümü vardı.

En büyük kanallardan Show TV ise en iddialı dizilerinden biri olan "Çukur" ile reyting yarışında yer aldı. Çukur, bir kez daha hareketli ve aksiyon dolu sahnelerle geceye damgasını vurdu. Koçovalı'ların cezaevine girdiği, İdris Koçovalı'nın öldüğü yeni bölüm yine dolu dolu geçti.

Pazartesi reyting sonuçlarına göre ilk sıralarda yer alan bir başka dizi de "Zalim İstanbul" oldu. Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden "Zalim İstanbul" bu akşam yeni sezonun dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Zalim İstanbul dizisinde Nedim ilk kez cümle kurarak konuşmayı başarıyor. Bu da Cemre için hayati önem taşıyor.

En iddialı dizilerden birinin yayınlandığı bir diğer kanal da Star TV oldu. Star TV'de ikinci bölümü yayınlanan "Sefirin Kızı" isimli dizisi ilginç konusu nedeniyle seyirciyi ekran başına kilitlerken, reyting listelerinde nasıl bir başarı gösterdiği ise merak konusu oldu.

FOX TV'de de yeni sezon yeni başlangıç dizisi vardı. FOX TV'de yeni sezon yeni bölümle ekrana gelen dizi ise "Yasak Elma" dizisi oldu. Türlü entrikaların döndüğü dizi de yine sezonun en iddialı yapımlar arasında yer alıyor.

Kanal 7'de de yeni sezon yeni dizinin ilk bölümüyle ekrana geldi. Kanal 7'nin sevilen dizilerinden "Yemin" ilk bölümüyle ekranlara geldi. Akabinde ise, "Tatlı Bela" isimli dizi yayınlandı.

Peki, 16 Mart 2020 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapımlar reyting listelerinde ilk sıralarda yer aldı?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar