15 Ağustos 2023 reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım birinci?

15 Ağustos Salı gününe ait izlenme sonuçları geldi. Buna göre reytinleri en yüksek olan program bir kez daha MasterChef Türkiye All Star oldu.

Google Haberlere Abone ol
15 Ağustos Reyting Sonuçları belli oldu

Türkiye televizyonlarının reyting yarışı 15 Ağustos 2023 tarihinde elde edilen sonuçlara göre şekillendi. En çok izlenen programlar arasında yer alan "MasterChef Türkiye All Star", AB kategorisinde birinci sıradaki yerini korudu. İşte 15 Ağustos 2023 reytin sonuçları:

15 AĞUSTOS 2023 REYTİNG SONUÇLARI

FOX ekranlarında yayınlanan ve yarışmacıların mutfakta kıyasıya mücadele ettiği "MasterChef Türkiye All Star", izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Program, AB kategorisinde en yüksek reytingi alarak zirvedeki yerini sürdürdü.

İkinci sırayı "FOX Ana Haber" programı aldı. Gündemdeki önemli gelişmeleri izleyicilere aktaran haber programı, izleyici kitlesi tarafından tercih ediliyor.

Üçüncü sırayı ise "Aşk-ı Memnu" dizisinin tekrar bölümleri (TKR) elde etti. Efsanevi dizi, izleyicilerin özlemle izlediği yapımlar arasında yer alıyor.

Reyting sıralamasının devamında ise "Kim Milyoner Olmak İster", "Dönence", "Recep İvedik 2" (T.S), "Kanal D Ana Haber", "Sıcak Gelişme", "Dönence" (Özet) ve "Salako" (T.S) gibi programlar bulunuyor.

TOTAL'DE DE MANSTERCEF TÜRKİYE ALL STAR ZİRVEDE

Televizyon ekranlarının rekabet dolu dünyasında, 15 Ağustos 2023 tarihli reyting sonuçlarına göre en çok izlenen programlar belli oldu. Total kategorisinde birinci sırayı paylaşan "MasterChef Türkiye All Star" ve "Dönence" dizisi, izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

"MasterChef Türkiye All Star" ve "Dönence", Total reyting sıralamasının ilk sırasını paylaşarak zirveyi kimseye bırakmadı. İki farklı türdeki program, geniş bir izleyici kitlesi tarafından tercih edilerek büyük bir başarı elde etti.

Total reyting sıralamasının üçüncü sırasında "FOX Ana Haber" programı yer aldı. Günlük gelişmeleri izleyicilere aktaran haber programı, izleyicilerin günlük haber ihtiyacını karşılamaya sürüyor.

Reyting sıralamasının devamında "Kim Milyoner Olmak İster", "Kanal D Ana Haber", "Show Ana Haber", "Salako" (T.S), "Sen Türkülerini Söyle", "Recep İvedik 2" (T.S) ve "Dönence" (Özet) gibi programlar yer aldı.

Televizyon kanalları arasında en fazla programla dikkat çeken "Kanal D" oldu. "Kanal D", reyting sıralamasında üç farklı programa ev sahipliği yaparak izleyici kitlesi tarafından tercih edildi. "FOX" ve "Show TV" ise sırasıyla ikinci ve üçüncü sıralarda yer aldı.

15 Ağustos 2023 tarihli reyting sonuçları, televizyon kanallarının program seçimlerini ve yayın stratejilerini şekillendirmede önemli bir rol oynuyor. İzleyicilerin tercihleri, televizyon dünyasının geleceğini belirlemede etkili oluyor.

Yorumlar