11 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı

Dizilerin tamamına yakını sezon finali yaptığı için birçok televizyon kanalı yaz sezonunu programlarla kapatmaya çalışıyor. Televizyon kanallarında dün akşam önce çıkan program TRT 1'de yayınlanan Türkiye İzlanda Milli Takım maçı oldu. Öne çıkan bir diğer program ise Fox Ana Haber olurken, Star'da Seçim programı da ön sıralarda yer aldı. Peki 11 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu? 

Google Haberlere Abone ol
11 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı

Televizyon kanallarında 11 Haziran 2019 Çarşamba günü yayınlanan programlar arasında öne çıkan program milli takım maçı oldu. Türkiye ile İzlanda arasında oynanan maç TRT 1 kanalında yayınlandı. Dün akşam televizyon izleyenlerden her 3 kişiden biri maçı izledi. 

Totalde en çok izlenen program milli maç olurken, ikinci sırada ise Fox Ana Haber yer aldı. Üçüncü sırada ise Atv'de yayınlanan Müge Anıl ile Tatlı Sert programı oldu. 

Atv'de yazlık sezon için hazırlanan televizyon dizisi Kimse Bilmez reytinglerde beklenmedik bir başarı göstererek diziler kategorigsinde birinci oldu. Totalde dördüncü sıraya oturan Kimse Bilmez dizisinin ilk bölümüye bu çıkışı önemli bir hamle olarak görülüyor. 

Dün akşam yayınlanan dizilerden biri de Kanal D'deki Leke dizisiydi. Leke totalde sekizinci sırada yer aldı. 

TRT 1 tarafından yayınlanan Rafadan Tayfa Dehliz Maceraları çizgi filmi de reyting listelerinde üst sıralarda yer aldı. 

AB GRUBUNDA İLK BEŞ ŞÖYLE

TRT 1 - Türkiye İzlanda maçı
Fox Ana Haber
TRT 1 - Rafadan Tayfa Dehliz Maceraları
Star'da Seçim
Atv - Müge Anlı ile Tatlı Sert

TOTAL GRUBUNDA İLK BEŞ ŞÖYLE

TRT 1 - Türkiye İzlanda Maçı
Fox Ana Haber
Atv - Müge Anlı ile Tatlı Sert
Atv - Kimse Bilmez 
TRT 1 - Rafadan Tayfa Dehliz Maceraları

Yorumlar