10 Aralık reyting sonuçları, birinci dizisi belli oldu

ATV'de Bir Zamanlar Çukurova, FOX'ta Mucize Doktor ve TRT 1'de Kalk Gidelim dizilerinin yarıştığı 10 Aralık 2020 Perşembe günü reyting yarışının birincisi olan yapım hangisi oldu?

Google Haberlere Abone ol
Reyting yarışının dünkü birincisi kim oldu

Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova, Kalk Gidelim gibi diziler dün akşam yarıştı. Televizyon kanallarının dün akşamki yayın akışlarında dikkat çeken diziler Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Kalk Gidelim'di. Peki 10 Aralık 2020 Perşembe reyting sonuçlarında hangi dizi daha önde görünüyor. 

10 Aralık Perşembe günü en çok izlenen dizi "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi oldu. Onu Mucize Doktor takip etti.

3 ARALIK 2020 REYTİNG SONUÇLARI (önceki hafta)

Dün akşamın en çok izlenen dizisi ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. Onu, FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor takip etti. 

İşte 3 Aralık 2020 reyting sonuçları:

26 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI (geçen hafta)

Reyting yarışının dün akşamki etabında öne çıkan yapım Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi oldu. Diziler kategorisinde onu Mucize Doktor isimli dizi takip etti.

İşte 26 Kasım Perşembe günkü reyting sonuçları:

5 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

İşte 5 Kasım Perşembe reyting sonuçları:

22 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

22 Ekim Perşembe akşamı en fazla izlenen dizi Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor oldu. 

İşte reyting sonuçları:

15 EKİM 2020 PERŞEMBE (GEÇEN HAFTA)

Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova”, 2.sırada Fox TV’de ekrana gelen “Mucize Doktor”, 3.sırada “Bir Zamanlar Çukurova”nın özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Bir Zamanlar Çukurova”, 2.sırada “Mucize Doktor”, 3.sırada TV8’de yayınlanan “Masterchef Türkiye” yer aldı.

İşte 15 Ekim reyting sonuçları:

8 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Türk televizyon kanallarında 8 Ekim Perşembe günü yayınlanan yapımlar arasından birinci olanlar ve ilk 10 sırada yer alanlar belli oldu. Peki, 8 Ekim 2020 reyting sonuçları nasıl oldu, hangi dizi daha çok izlendi? İşte detaylar:

Yeni Hayat, Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Emanet, Yemin ve MasterChef Türkiye gibi yapımlar dün akşam seyircinin karşısına çıktı. 

Uyanış Büyük Selçuklu tekrar bölümüyle TRT 1'de yayınlanırken, Show TV'de "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı" filmi yayınlandı. Star TV'de ise Yol Arkadaşım 2 isimli komedi filmi yayınlandı.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Total'de birinci sırada yer alırken, Mucize Doktor ikinci oldu. AB Grubunda ise Mucize Doktor birinci Bir Zamanlar Çukurova ise ikinci oldu. 

İşte 8 Ekim reyting sonuçları:

Yorumlar