1 Mayıs ile ilgili İstanbul Valiliği'ne başvuru yok

İstanbul Valisi Şahin, Taksim Meydanı'nda ya da başka bir meydanda 1 Mayıs kutlamasıyla ilgili herhangi bir başvuru gelmediğini söyledi

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs ile ilgili İstanbul Valiliği'ne başvuru yok
DİSK ve KESK'in 1 Mayıs'ı İstanbul Taksim Meydanı'nda kutlama kararı sonrası gözlerin çevrildiği İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Henüz o konuda resmi bir müracaat olmadı, yazılı bir müracaat olmadı. Olduğunda değerlendireceğiz." dedi.

İstanbul Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir  Belediyesi tarafından Maltepe Yaşam, Spor, Kültür ve Eğlence Parkı'nda düzenlenen  23 Nisan İstanbul Çocuk Festivali programında gazetecilerin 1 Mayıs kutlamalarına  ilişkin sorusuna Şahin, "Henüz o konuda resmi bir müracaat olmadı, yazılı bir  müracaat olmadı. Olduğunda değerlendireceğiz. Zannediyorum hafta içinde olur."  yanıtını verdi.

DİSK ve KESK öncülüğündeki bazı sendikalar tarafından yapılan açıklamada, 1 Mayıs'ın İstanbul Taksim Meydanı'nda kutlanacağı belirtilmişti. Açıklamanın ardından şu ana kadar valiliğie herhangi bir başvuru yapılmadığı öğrenildi. 

Yorumlar