1 Ağustos 2019 Perşembe reyting sonuçları

Perşembe akşamı televizyonlarda yayınlanan diziler ve eğlence programları arasında en çok izlenenler merak konusu oldu. Birçok televizyon kanalı dün akşam yine yarışma programıyla seyircisinin karşısına çıkarken, bazıları dizi yayınladı. Bazıları ise yine yabancı sinema yayınlayarak en çok izlenen saatleri doldurmaya çalıştı. FOX TV'de bir kez daha "Yaparsın Aşkım" isimli yarışma yayınlanırken, ATV'de "Güven Bana" isimli yeni yarışma yayınlandı. Öte yandan Star TV'de yayınlanan "Benim Tatlı Yalanım" gecenin en fazla izlenen yapımlarından oldu. Perşembe akşamları ilgi gören dizilerden "Tek Yürek" ise bu hafta yayınlanmadı, çünkü geçen hafta itibariyle final yaptı. TRT bu hafta yabancı sinema ile seyircisinin karşısına çıktı. Öte yandan Kanal D de tekrar programla Perşembe akşamı reyting yarışına girdi. Show TV de yabancı sinema yayınlayan kanallardan biri oldu. Peki 1 Ağustos 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
1 Ağustos 2019 Perşembe reyting sonuçları

Perşembe akşamı televizyonlarda yayınlanan diziler ve eğlence programları arasında en çok izlenenler merak konusu oldu. Birçok televizyon kanalı dün akşam yine yarışma programıyla seyircisinin karşısına çıkarken, bazıları dizi yayınladı. Bazıları ise yine yabancı sinema yayınlayarak en çok izlenen saatleri doldurmaya çalıştı.

FOX TV'de bir kez daha İlker Ayrık tarafından sunumu yapılan "Yaparsın Aşkım" isimli yarışma yayınlandı.

ATV'de ise Müge Anlı'nın sunumunu yaptığı "Güven Bana" isimli yeni yarışma seyircinin karşısına çıktı.

Öte yandan Star TV'de yayınlanan "Benim Tatlı Yalanım" gecenin en fazla izlenen yapımlarından oldu.

Perşembe akşamları ilgi gören dizilerden "Tek Yürek" ise bu hafta yayınlanmadı, çünkü geçen hafta itibariyle final yaptı. TRT bu hafta yabancı sinema ile seyircisinin karşısına çıktı.

Kanal D de tekrar programla Perşembe akşamı reyting yarışına girdi. Yayınlanan program ise, Yılmaz Erdoğan tarafından Beşiktaş Kültür Merkezi'nin desteğiyle hazırladığı "Çok Güzel Hareketler 2" isimli eğlence programı oldu.

Show TV de yabancı sinema yayınlayan kanallardan biri oldu. Yayınlanan filmin adı ise "Yabancı" oldu.

TV8'de ise dün akşam yerli sinema vardı. Şafak Sezer'in başrolünde oynadığı "Kolpaçino 3. Devre" isimli film seyircinin karşısına çıktı.

Peki, 1 Ağustos 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Reyting listelerinde 1 Ağustos 2019 Perşembe günü birinci olan ve ilk beşe giren yapımlar AB GRUBU'na göre şöyle: 

1- Benim Tatlı Yalanım - Star TV
2- FOX Ana Haber
3- Benim Tatlı Yalanım Özet
4- Yaparsın Aşkım Özet
5- Güven Bana - Atv

1 Ağustos 2019 Perşembe Total Grubu reyting sonuçları ilk beş

1- Benim Tatlı Yalanım
2- FOX Ana Haber
3- Yaparsın Aşkım
4- Benim Tatlı Yalanım Özet
5- Çok Güzel Hareketler 2 - Kanal D

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar