'Nazlı Ilıcak çok pişman'

Nazlı Ilıcak ile yıllarca program yapan Nagehan Alçı, kendisiyle zıt fikirlere sahip Ilıcak'ın çok pişman olduğunu söyledi. Alçı, Ilıcak'ın yaşı nedeniyle tahliye edilmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Nazlı Ilıcak çok pişman'

Sonhaberler | Haber Merkezi

FETÖ davalarının "yazarlar" ayağında yargılanan isimler bugün ilk kez savunma için hakim karşısına geçti. Yazarlardan Ali Bulaç ile Şahin Alpay ilk savunmalarında FETÖ'yü yerden yere vurarak, pişman olduklarını açıklarken, benzer bir bilgi de Nazlı Ilıcak'tan geldi. FETÖ tutuklusu Nazlı Ilıcak'ın yakın arkadaşı Nagehan Alçı, Ilıcak'a tahliye çağrısında bulundu.

Nagehan Alçı Habertürk'teki köşesinde, "Nazlı Ilıcak’la 2013-2014 döneminde çok program yaptık, Gülenistlerin darbeci bir çete olup olmadığına dair çok kavga ettik" hatırlatmasında bulundu.

"Evet o hep sonuna kadar bu örgütü savundu, Fethullah Gülen’in karanlık yüzünü göremedi. Fakat şimdi çok pişman" diyen Alçı tahliye çağrısını ise şöyle yaptı:

"Gülen’den nefret ediyor. 1 yılı aşkın süredir cezaevinde ve 73 yaşında. Onun yaşında birçok sanık yaş haddinden tahliye edilip tutuksuz yargılanıyor. Konu Nazlı Ilıcak olduğu zaman istisna yapılmayacağını, salı günkü duruşmada yaşı dikkate alınarak onun da tahliye edileceğini umuyorum..."

Yorumlar

Muhammet kılıç Iyı vAllahi nazli ilicak gibi azimli bir fetöcüya tahliye isteyen nazlihan acaba eşinden dolayı korkularimi var böyle bir şey yapılirsa o zaman kimseyi içerde tutmaya gerek Yok nazli ilicak gibi bir hayıne güneş işigi dahi gösterilmemeli