'Çocuklar Duymasın' FETÖ kitabı için özür diledi

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan 'Çocuklar Duymasın' dizisi özür diledi. Dizide FETÖ liderinin kitabı ekranlara yansımıştı. Kitabın görüldüğü sahne için özür geldi. Açıklama Yapımcı Birol Güven'den geldi. Açıklamada tüm sorumluluk sanat yönetmenine yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
'Çocuklar Duymasın' FETÖ kitabı için özür diledi

Yıllar sonra tekrar televizyon ekranlarına dönen 'Çocuklar Duymasın' dizisi, FETÖ elebaşı Fettullah Gülen'in yurtdışında açtığı okulları konu alan bir kitabın görüldüğü sahne üzerine büyük tepki aldı. Söz konusu sahne ile ilgili açıklama yapan Yapımcı Birol Güven, özür diledi. 

Güven açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir. Sözkonusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır. Sanat yönetmenimiz savunmasında "Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını" belirtmiştir.

Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir. Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim."

Yorumlar

Yasin karadaş Türk milleti bu kadar salaktı. Sorumlular tutuklansın
ihsan erkek oyuncu malum kaşarlanmış masondur yani gülenin kankası