Yaşlanmayan kadınların 7 altın kuralı

Bu kurallar size yaşlanma sürecini birkaç yıl ertelemenize yardımcı olacak.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlanmayan kadınların 7 altın kuralı

Yaşlanmayan kadınların 7 altın kuralı

Bu kurallar size yaşlanma sürecini birkaç yıl ertelemenize yardımcı olacak.

Beslenme

Vücuda alınan gıdalara dikkat edilmeli, zararlarını dikkate almalıdır. Sindirim sistemi iyi çalışan insanlar sağlıklı vücuda ve mükemmel vücut yapısına sahip olurlar. Lapa, su, bol meyve ve sebze yemeli, tatlı ve yağlı yemekleri azaltılmalıdır.

Su

Cildin taze ve parlak olması su ile bağlıdır. Bu sebeple, derinin durumu sudan bağlıdır. Ayrıca suyun miktarı da önemlidir. Hergün 1,5-2 litre su tüketilmesi gerekir, bu arada, su temiz olmalıdır. Suyun bu kadar önemli olması çok basittir. Su vücuda oksijen, tükenmez enerji kazandırır, cildi pürüzsüz ve taze tutar.

Uyku

Uyku düzenine dikkat edilmelidir. Sadece uyumak bu durumda yeterli olmaz. Yemek yiyip uyumak çok zararlıdır. Uyku sadece fiziksel değil, hem de manevi açıdan dinlenmeye sağlar.

Temiz hava

Temiz hava almanın çeşitli yöntemleri  vardır. Mümkün olduğunca hava almak için yürüyüş yapmayı tercih edin ve uzun süre kapalı kaldığınız ortamlardaki pencereleri açmayı ihmal etmeyin.

Vitaminler ve mineraller

Gençlik ve güzelliği ancak vitaminlerle koruyup kaydedebilirsiniz. Vitamin ve mineralleri ilaç preparatlarından değil, taze meyve ve sebzelerden elde etmeye çalışın. Vitaminlerle zengin faydalı gıdalar şunlardır: portakal, ıspanak, ceviz, domates, badem, alabalık ve yeşil çay.

Kalp

Ruhsal durumunuz da dış görünüşüne ciddi oranda etkisi vardır. Eğer sizin kalbiniz sağlıklı olursa, yüzünüzde daima ışık saçacaktır. Sevdiğiniz işle meşgul olun, her gün mutlu olacağınız şeyler yapın, sık sık şaka yapın, hatta hoş olmayan olaylara bile pozitif taraftan bakmaya çalışın ve bunu yapmayı kendinize kanıtlayın. Sonunda gerçekten herşey güzel olacak.

Eller ve boyun derisi

Kadının yaşını onun boynu ve elleri ele verir. Bu nedenle, bu bölümlere özel hassasiyetle tedavi, hizmet edin.  Ev işleri ile meşgul olduğunda mutlaka eldiven kullanın. Ellerinin derisi sıcaklık değişimini, kiri, kimyasal yıkama araçları sevmiyor.

Yorumlar