Çankaya’nın Alışveriş Merkezi One Tower!

One Tower pek çok özelliği ile Ankara’da en iyi alışveriş – yemek ve eğlence seçeneklerini ziyaretçilerine sağlıyor

Google Haberlere Abone ol
Çankaya’nın Alışveriş Merkezi One Tower!

Oran’ın nitelikli konumunda Türkiye’nin ilk konut – AVM projesi olan One Tower, sizlere doğa ile iç içe bir alışveriş keyfi sunuyor. Gerek konumu, gerekse de tasarımı ile Ankara’da giderek yükselen bir değer olan Çankaya alışveriş merkezi, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak ortamı ile size eşi bulunmaz bir deneyimin kapılarını açıyor. One Tower pek çok özelliği ile Ankara’da en iyi alışveriş – yemek ve eğlence seçeneklerini ziyaretçilerine sağlıyor.

Ankara Oran’da tertemiz bir hava ve eşsiz doğanın ortasında yükselen bu konut – AVM projesi, yakın çevresinde sadece beş dakikalık mesafede iki yüz bin kişiye erişim sağlarken, yirmi dakikalık çevrede ise Ankara’da sekiz yüz bin kişiye alışveriş yapma ve One Tower AVM prestijinden yararlanma imkanı tanıyor. One Tower, merkezi konumu içerisinde ayrıca büyükelçilikler, prestijli konutlar ve şehrin büyüyen yüzüne de hitap etme olanağını sağlıyor. Bu özel konumu nedeniyle, AVM içerisinde hizmet vermek isteyen moda ve diğer sektörlerde gerek ülkemizde gerekse de yurtdışında büyük başarılar yakalamış mağazaların da odak noktası haline geliyor.

Tasarımı ile One Tower

One Tower alışveriş yapmak isteyenler için Ankara’da tasarımı ile göze çarpan özel bir alışveriş merkezi. Geniş koridorlarıyla, beş katının her birinde ferah ve rahat hareket imkanı sağlayan AVM, Güneş ışınlarını içeri alabilmek için de özel bir tavan yapısına sahip. Dünyaca ünlü mimari firmalar listelerinden birisine girmeyi başarmış olan Tabanlıoğlu Mimarlık firmasının projesi olma özelliğini taşıyan One Tower, “extra clear” özel tavan camları sayesinde yılın her mevsiminde temiz kalma özelliğine sahipken, ayrıca yine bu camları sayesinde çevreyle dost bir AVM olma özelliğini de bünyesinde bulunduruyor. Yine aynı özelliği sayesinde enerji tasarrufu yaptığını da ekleyelim.

Bu konumu ile olduğu kadar tasarımı ile de özel Çankaya alışveriş merkezi içerisindeki geniş koridorlar sayesinde rahat bir alışveriş keyfi sürebilirken ek olarak mağazalarının kolay erişilebilir konumlandırılması sayesinde, katlar arasında hareket ederken de boşa zaman kaybetmiyorsunuz. One Tower tümüyle özgün bir alışveriş deneyimini sizlere sağlıyor diyebiliriz. 

One Tower Mağazaları

One Tower Oran’da hem şehir merkezine yakın hem de şehrin prestijli büyüyen yüzü olma özelliği ile dünyaca ünlü mağazaların da ilgi odağı oluyor. Her katta alanında dünyaca ünlü yabancı moda ve alışveriş ikonlarını bulabilirken, ayrıca ülkemizin dünyaya açılmayı başarmış giyim mağazalarını da One Tower içerisinde bulabiliyorsunuz. Geniş koridorları içerisinde rahatça hareket etme kabiliyetine sahip olurken, dünyaca ünlü mağazaları alışveriş merkezi kalabalığını yaşamadan gezme fırsatı da buluyorsunuz.

One Tower – Lezzet

One Tower yukarıda bahsettiğimiz özel konumu ve içerisinde bulunan çok sayıda dünyaca ünlü mağazaya ek olarak, yemek katında sizlere dünyanın en seçkin mutfaklarından da örnekler sunuyor.

Yemek katında hem çocuklarınız için hem de sizin için en kaliteli ve sağlıklı yemekleri bulabiliyorsunuz. One Tower’ın terasında günün yorgunluğunu atarken, yine dünyanın en iyi kahve evlerinin lezzetlerini tatma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Bu seçkin Çankaya alışveriş merkezi içerisinde hayata dair aradığınız her şeyi bulmak mümkün. Gerek düzenli, gerekse de dönemlik düzenlenen etkinliklerde de One Tower Ankara’nın nabzını tutmaya devam ediyor.

Yorumlar