Zonguldak Fatih Koleji, mahallenin çocuklarını ağırladı

Zonguldak Fatih Koleji, içinde bulunduğu Çaydamar Mahallesi sakinlerinin çocukları için yarıyıl eğlencesi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak Fatih Koleji, mahallenin çocuklarını ağırladı

Zonguldak Fatih Koleji, içinde bulunduğu Çaydamar Mahallesi sakinlerinin çocukları için yarıyıl eğlencesi düzenledi. Fatih Koleji okul yönetimi tarafından mahallenin öğrencilerine yarıyıl tatili vesilesiyle şenlik düzenlendi. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı programa, sadece okulun bulunduğu mahallede yaşayan çocuklar davet edildi.

    Öğretmenler tarafından kapıda karşılanan komşu çocuklara, ilk olarak okulun yemekhanesine öğle yemeği ikram edildi. Ardından sinema salonuna alınan öğrencilere animasyon bir sinema filmi izletildi. Daha sonra kapalı spor salonu ve diğer salonlarında gün boyunca farklı sportif etkinliklere katılan öğrenciler doyasıya eğlendi. Ev sahibi öğrencilerle tanışarak kaynaşma fırsatı bulan misafir çocuklar, kendileri için hazırlanmış hediyeleri alarak okuldan ayrıldı.

    Programa katılmaktan büyük keyif aldıklarını belirten öğrenciler, “Komşumuz olan Fatih Koleji'nin düzenlediği bu şenlikte çok eğlendik. Bu sayede koleji görme imkânı bulduk. Öğretmenler bize çok sıcakkanlı ve misafirperver davrandılar. Bizi düşünerek böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ederiz.” dedi.

    Okul Müdürü Mehmet Sarısoy ise şunları söyledi: “Komşularımız olan mahallemizin çocuklarını okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Yarıyıl tatil dönemimde bir karne hediyesi olarak düzenlediğimiz şenliğimize mahallemizin çocuklarından yoğun bir katılım oldu. Amacımız hem çocukları okulumuzun imkânlarından istifade ile eğlendirmek hem de komşuluk değerlerini yaşatmaktı. Bizim kültürümüzde önemli bir yeri olan komşuluk değerlerinin önemini hem kendi öğrencilerimize hem de misafir ettiğimiz mahallemizin çocuklarına hissettirmek çok verimli oldu.” CİHAN

Yorumlar