Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri anasınıfını yeniledi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri 'Topluma Hizmet Dersi' uygulamaları kapsamında Hamzafakıllı İlkokulu anasınıfını yeniledi. Ereğli Eğitim Fakültesi...

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri anasınıfını yeniledi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri 'Topluma Hizmet Dersi' uygulamaları kapsamında Hamzafakıllı İlkokulu anasınıfını yeniledi.

Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Aylin Şahin, Ayşenur Topaloğlu, Dönüş Ünver, Müzeyyen Çelebi ve Şeyma Aşan, Doç Dr. İlhan Karataş koordinatörlüğünde ana sınıfı düzenlemesi için proje hazırladı. Çevre okulların ana sınıflarını araştıran öğrenciler, yaptıkları araştırma sonucunda Hamzafakıllı İlköğretim Okulu anasınıfının tadilata ihtiyacı olduğunu tespit eden öğrenciler, sınıfın iyileştirme çalışması için çalışmalara başladı. Kısa sürede yapacakları çalışmalar için gerekli olan malzemeleri kendi imkanları ve yardımseverlerin de katkısı ile tamamlayan öğrenciler, sınıftaki tadilat çalışmasını kısa sürede tamamladı.

Yapılan çalışma hakkında arkadaşları adına bilgi veren Şeyma Aşan, projelerinin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Aşan, "BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf topluma hizmet dersi kapsamında anasınıfı yenilemeye karar verdik. Araştırmalarımız sonucunda Hamzafakıllı İlkokulu anasınıfının çok fazla ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Bu nedenle bu okulu tercih ettik . Bütün eksikleri tespit ettik. Yardımseverlerin desteğiyle zorlu bir çalışma sürecinin ardından amacımıza ulaştık. Bu çalışmamızı sürdürürken ders olduğunu unutup canı gönülden çocukların daha kaliteli bir eğitim almalarına yardım etmek için uğraştık. Çalışmamızı çok detaylı şekilde sürdürdük; boya ihtiyacı, halılar, dolaplar, köşe materyalleri ihtiyaçları karşılandı. Minikler, artık hem sağlıklı, hijyenik hem de her yönüyle eğitim ortamını temsil eden bir sınıfa kavuştu." dedi.

CİHAN

Yorumlar