Zihinsel Engelliyi Öldüren Zanlı: Allah İstedi, Öldürdüm

Bingöl'de, babasının marketinde çalışan zihinsel engelli Hamit Tokuş'u öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Zeyat Bingöl'ün, poliste verdiği ifadeler tüyler ürpertti.

Google Haberlere Abone ol
Zihinsel Engelliyi Öldüren Zanlı: Allah İstedi, Öldürdüm

Bingöl'de, babasının marketinde çalışan zihinsel engelli 38 yaşındaki Hamit Tokuş'u azap ederek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Zeyat Bingöl'ün, poliste verdiği ifadeler kan dondurdu. Bingöl'ün, Tokuş'u Allah istediği için öldürdüğünü, ağzını bantla kapattıktan sonra öncelikle tornavida ile gözlerini çıkardığını söylediği öğrenildi.

CEZAEVİNE KONDU

Karşıyaka Mahallesi Hz. Osman Camisi karşısında olan markette harçlık karşılığı çalışan zihinsel engelli Hamit Tokuş'u geçen pazar akşamı azap ederek öldüren market sahibinin oğlu Zeyat Bingöl, gözaltına alındıktan sonra gönderildiği adliyede çıkarıldığı Bingöl Sulh Ceza Mahkemesi'nce 'kasten adam öldürme, tasarlayarak öldürme, canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme, gövde ve ya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

'ÇOCUĞUM AĞLIYORDU...'

Evli ve 2 çocuk babası Zeyat Bingöl'ün poliste verdiği ifadede, Tokuş'un 'deccal' olduğunu ileri sürerek, 'Öldürülmesi gerekiyordu. Ben daha önceden proje yaptım. Son 2- 3 gündür devamlı rüyama giriyordu. Kendi kendime dedim ki 'Onu öldüreceğim.' Olay akşamı eve gittiğimde küçük çocuğum ağlıyordu. Benim içime Hamit Tokuş'un çocuğumu rüyasında korkuttuğu ve öldüreceği doğdu. Bunun üstüne dükkana gittim' dediği öğrenildi.

AKLA HAYALE SIĞMAYAN İFADELER

Zeyat Bingöl'ün, Hamit Tokuş'un devamlı kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek, şunları söylediği söylendi:

'Dükkana gittiğimde babamı, Almanya'dan yeni gelen amcamın yanına gönderdim. Sonrasında Tokuş 1–2 kere kaçtı ancak, Allah, melekleri sebebi ile bana onu öldürebileceğimi söyledi. Zaten Tokuş bana teslim oldu, hiç bir şey yapamadı. Bir zaman direndiği için kafasına kürsüyle, kola kasası benzeri aletlerle vurdum fakat halen devinim ediyordu, bayılmamıştı. Bir fasıla kaçmaya çalıştı. Bu sırada melekler aracı ile bana ilham geldi ve dışarı çıkarsa, bütün ailemi öldüreceği söylendi. Ben de 'Madem bu bizi öldürecek ben onu öldüreyim' dedim. İnlemesini ve bağırmasını önlemek için koli bandıyla ağzını kapattım. evvel parmağımla gözünü çıkarmaya çalıştım ne ettiysem gözlerini çıkaramadım. Bunun üstüne çay kaşığı aklıma geldi. Ancak, gözüme tornavida ilişti ve her iki gözünü de çıkardım. Yavaş yavaş gözlerini çıkarırken hala hayattaydı. Sonrasında yavaş yavaş can verdi. Pişman değilim. Bu görevi Allah bana verdi, ben de yaptım.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar