Zehir taciri böyle görüntülendi

Son zamanlarda gündemden düşmeyen uyuşturucu satıcıları, Ümraniye’de vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde zehir tacirinin bir kafe önünde uyuşturucu satması dikkat çekiyor. Olay Alemdağ Caddesi üzerindeki bir kafe önünde...

Google Haberlere Abone ol
Zehir taciri böyle görüntülendi

Son zamanlarda gündemden düşmeyen uyuşturucu satıcıları, Ümraniye’de vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde zehir tacirinin bir kafe önünde uyuşturucu satması dikkat çekiyor.

Olay Alemdağ Caddesi üzerindeki bir kafe önünde meydana geldi. İddialara göre ‘torbacı’ olarak tabir edilen bir şahıs, kafe önünde kendisini bekleyen kişilerin yanına geldi. Bir süre konuşan şahıslar daha sonra masaya oturdu. Bu sırada torbacı cebindeki torbadan çıkardığı uyuşturucuyu para karşılığında yanındaki kişiye verdi. Daha sonra ayağa kalkan şahıslar, olay yerinden ayrıldı. Gündüz saatinde sokak ortasında uyuşturucu satan şahıslar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olayı hem çeken hem de anlatan vatandaşın yorumları ise dikkat çekti.

ÜMRANİYE’DE SATICILARA OPERASYON

Bu arada, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cezaevindeki mahkumlara uyuşturucu kuryeliği yaptıkları iddia edilen 2 kişi ile kafelere uyuşturucu pazarlayan bir kişiyi yakaladı.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sokak satıcıları Ümraniye polisini de harekete geçirdi. Vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren polis, kafeleri ve halkın kalabalık bulunduğu bölgeleri takibe aldı. Yapılan çalışmalarda Ümraniye Cezaevi’ndeki bazı mahkumlara uyuşturucu temin edildiği belirlendi. Ayrıca lise öğrencilerinin daha çok kullandıkları kafelerde de uyuşturucu satıldığı anlaşıldı. Belirlenen noktalara yardımcı ekipler yerleştirildi. Teknik ve fiziki takiplerde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Emniyete götürülen M.Y, Ö.K ve İ.S’nin uyuşturucu kullanmak ve temin etmekten sabıkalı oldukları anlaşıldı. Zanlıların üzerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda 12 paket Bonzai ve 27 adet satışa hazır fişek tabir edilen uyuşturucu madde bulundu. Polisteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye çıkartıldı. Zanlılardan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Yorumlar