Zap Vadisi'nde dağ bisikleti parkur belirleme çalışması yapıldı

Hakkari Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Zap Vadisi'nde, dağ bisikleti sporunun başlaması ve gelişmesi için parkur belirleme çalışması yaptı. Şehir merkezinden 7 km uzaklıkta bulunan toplam 310 km uzunluğundaki Zap...

Google Haberlere Abone ol
Zap Vadisi'nde dağ bisikleti parkur belirleme çalışması yapıldı

Hakkari Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Zap Vadisi'nde, dağ bisikleti sporunun başlaması ve gelişmesi için parkur belirleme çalışması yaptı. Şehir merkezinden 7 km uzaklıkta bulunan toplam 310 km uzunluğundaki Zap Suyu Vadisi'nde dağ bisikleti sporunun yapılıp, yaygınlaşması için öğretim görevlisi Emin Yıldırım, Türkiye Bisiklet Federasyonu Hakkari Temsilcisi Sabri Demir, öğretim görevlisi Murat Adıyaman ve beraberindeki 7 kişilik üniversite personeli dağ bisikleti parkur belirleme çalışmasına katıldı. Parkur çalışması sabah saat 07.00'de Hakkari Üniversitesi Rektörlük hizmet binası önünde başlayarak, il merkezine 35 km uzaklıktaki Çimenli köyüne kadar pedal çevrilerek devam etti. Parkur belirleme çalışması 10 kişilik ekibin saat 15.30 şehir merkezine dönmesiyle tamamlandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren öğretim görevlisi Emin Yıldırım, “ Buradaki amacımız önümüzdeki günlerde Zap Vadisi'nde dağ bisikleti etkinliği düzenleyerek üniversite öğrencilerimizi ve Hakkari halkını Zap Vadisi'nde doğa ve sporla bir arada getirmek.” dedi.

CİHAN

Yorumlar