Zabıtanın masa sandalye operasyonunda yumruklar konuştu

Beyoğlu’nda, kaldırımları işgal eden masa ve sandalyeleri toplayan zabıta ekipleri ile esnaf arasında yumruklu kavga çıktı. Kavgayı, operasyona destek veren sivil polisler ayırdı. Zabıta ekipleri, çok sayıda masa ve sandalyeye el koydu.Beyoğlu...

Google Haberlere Abone ol
Zabıtanın masa sandalye operasyonunda yumruklar konuştu

Beyoğlu’nda, kaldırımları işgal eden masa ve sandalyeleri toplayan zabıta ekipleri ile esnaf arasında yumruklu kavga çıktı. Kavgayı, operasyona destek veren sivil polisler ayırdı. Zabıta ekipleri, çok sayıda masa ve sandalyeye el koydu.

Beyoğlu Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi ve caddeye bağlı sokaklarda masa ve sandalye denetimi yaptı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri de operasyona destek verdi. Belediye görevlileri, kaldırım ve sokakları işgal ettiği gerekçesiyle iş yerlerinin önündeki masa ve sandalyeleri toplamaya başladı. Olaya tepki gösteren bazı esnaf ile zabıtalar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Araya giren polisler, tarafları güçlükle ayırdı. Zabıta ekipleri topladıkları masa, sandalye, tezgah ve seyyar arabaları kamyona yükleyerek olay yerinden götürdü.

Belediye görevlileri, İstiklal Caddesi ve üzerindeki sokakları teker teker dolaşarak denetimlerini sürdürdü. İş yeri sahipleri ise operasına tepki gösterdi.

CİHAN

Yorumlar