Zabıtanın masa - sandalye operasyonunda arbede

Beyoğlu’nda masa ve sandalye denetimi yapan zabıta ekipleri ile esnaf arasında arbede yaşandı. İşyeri sahipleri, masa ve sandalyelerin toplanmasını engellemeye çalıştı. Zabıta - esnaf kavgasını sivil polisler önledi.Beyoğlu Belediyesi’ne...

Google Haberlere Abone ol
Zabıtanın masa - sandalye operasyonunda arbede

Beyoğlu’nda masa ve sandalye denetimi yapan zabıta ekipleri ile esnaf arasında arbede yaşandı. İşyeri sahipleri, masa ve sandalyelerin toplanmasını engellemeye çalıştı. Zabıta - esnaf kavgasını sivil polisler önledi.

Beyoğlu Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi ara sokaklarında masa - sandalye denetimi yaptı. Zabıtalar kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle bazı işyerlerine ait masa ve sandalyeleri toplamak istedi. Duruma tepki gösteren esnaflar ile zabıtalar arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma büyüyerek arbedeye dönüştü. Araya giren sivil polisler, arbedenin kavgaya dönüşmesini önledi. Zabıta ekipleri, bazı işyerlerinde müşterileri yerlerinden kaldırarak masa ve sandalyeleri aldı. İşyeri çalışanları kamyonete konulan masa ve sandalyeleri geri indirmeye çalıştı.

Zabıta ekipleri, kaldırımdaki masa ve sandalyelere el koydu. Kamyonete yüklenen malzemeler Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü.

CİHAN

Yorumlar