Yusuf Tanık Koleji şampiyon öğrencileri ödüllendirdi

Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlkokulu ve Ortaokulu 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılında ulusal ve uluslararası olimpiyatlar, proje yarışmaları, spor ve sanat dallarında derece elde etmiş olan 90 öğrenciye törenle ödül verildi.Ödül töreninde...

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Tanık Koleji şampiyon öğrencileri ödüllendirdi

Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlkokulu ve Ortaokulu 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılında ulusal ve uluslararası olimpiyatlar, proje yarışmaları, spor ve sanat dallarında derece elde etmiş olan 90 öğrenciye törenle ödül verildi.

Ödül töreninde açılış konuşması yapan Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Şevket Yılmaz, öğrencilerin 2013-2014 eğitim döneminde akademik başarıların yanında; Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG), sosyal, kültürel ve sportif alanda katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılarının her zaman daha üst seviyelere çıkarttığını söyleyerek başarılarda emeği geçen öğrencileri, velileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Programda 17 alanda derece elde eden 90 öğrenciye 51 adet altın madalya, 21 adet gümüş madalya, 13 adet bronz madalya ve 5 adet mansiyon ödülü dağıtılmasının ardından öğrencilerin sergilemiş olduğu halk oyunları gösterisi ile devam etti. Program öğrenci, öğretmen ve velilerin toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar