Yüksekova'da aile içi eğitim ve yuva kurma semineri verildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Yüksekova Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi, 'Aile İçi Eğitim ve Yuva Kurma' semineri düzenledi. Hakkari Aile Sosyal ve Politikalar Müdürü Abdulbaki Aydın, Yüksekova...

Google Haberlere Abone ol
Yüksekova'da aile içi eğitim ve yuva kurma semineri verildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Yüksekova Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi, 'Aile İçi Eğitim ve Yuva Kurma' semineri düzenledi.

Hakkari Aile Sosyal ve Politikalar Müdürü Abdulbaki Aydın, Yüksekova Kültür Merkezi'nde slaytlar eşliğinde yapılan seminerde katılımcıları aile içi eğitim ve yuva kurma konusunda bilgilendirdi. Abdulbaki Aydın kadının büyük bir sorumluluk taşıdığını ve bir yuvanın kurucusu olduğunu, yuvanın mihenk taşı olduğunu söyledi. Aydın, "Günümüzde teknolojinin gelişmesi beraberinde birçok olumsuzluğu getirdi, ailelerin temeline dinamit gibi oturdu. Özellikle iletişim araçları olan internet ve cep telefonları binlerce yuvanın yıkılmasına sebep oldu. Genç kızlarımıza kadınlara seslenmek istiyorum; iki çift güzel söze aldanıp yuvalarınızı, geleceklerinizi yıkmayın, hayatınızı karatmayın, bu illetlere karşı kendinizi muhafaza edin." dedi.

Seminere Yüksekova Aile Destek Merkezi Müdiresi Zübeyde Özcan, yeni evlenenler ve kursiyerler katıldı. CİHAN

Yorumlar