Yozgat’ta konut sektöründe yatırımlar devam ediyor

Yozgat’ın önde gelen inşaat firmalarından Yemenoğlu İnşaat, ilde yapımına başladığı 400 konutla kentin ev ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.Yemenoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kıymazarslan, düzenlediği basın toplantısında,...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat’ta konut sektöründe yatırımlar devam ediyor

Yozgat’ın önde gelen inşaat firmalarından Yemenoğlu İnşaat, ilde yapımına başladığı 400 konutla kentin ev ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

Yemenoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kıymazarslan, düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar Yozgat’ta bin 200 konut kazandırdıklarını belirterek, yapılacak yeni konutlarla şehrin konut ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Son derece modern sosyal tesislerin de bulunduğu 400 konutluk siteyi Yozgat’a kazandırarak, kentin gelişimine bu yönde katkı sağlamayı sürdürdüklerini kaydeden Kıymazarslan, “Dairelerimize olan talep ve ilgi bizleri son derece mutlu ediyor ve halkımızdan aldığımız bu güvenle yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şu anda başladığımız 400 konutluk projede evlerimizin tamamı 3+1’den oluşuyor. 35 bin TL nakit ve aylık bin lira taksitle vatandaşlarımızı 110 bin TL’ye modern, lüks bir ev sahibi yapacağız. Şu an inşaatına başladığımız konutlarımızın teslim tarihini 24 ay olarak belirledik. Fakat bu belirlenen süreden daha önce evleri sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Bu vesile ile yeni konutlarımızın ilimize halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yozgat Garanti Grup Emlak ortaklarından Hayri Alkan ve Muammer Yılmaz da Yemenoğlu İnşaat’ın şehrin konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik önemli yatırımlar yaptığını söyledi. Yılmaz, “Yemenoğlu İnşaat sektöründe başarılarıyla adından söz ettirerek marka haline geldi. Şu anda 400 konutluk bir inşaatın yapımına başlandı. Satışını Garanti Grup olarak profesyonel anlamda biz yapacağız. Ev ihtiyacı olan ve yatırım amaçlı düşünen genelde gayrimenkulü tercih ediyor. Bu anlamda bu yapılan konutlar her iki yatırım açısından kazançlı olarak görüyorum. Bu vesile ile 400 konutun şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar