Yozgat’ta çocuklar trafik kurallarını uygulamalı öğreniyor

Yozgat’ta yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret eden çocuklar burada bulunan akülü arabalara binerek, trafik kurallarını, uygulamalı olarak öğreniyor.     Uçan Balon Kreş ve Gündüz...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat’ta çocuklar trafik kurallarını uygulamalı öğreniyor

Yozgat’ta yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret eden çocuklar burada bulunan akülü arabalara binerek, trafik kurallarını, uygulamalı olarak öğreniyor.

    Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri Çocuk Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek bindikleri akülü araçlarla trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi. Kreş Müdürü Tülay Ünlüsoy, öğrencilerin trafik kurallarına dikkatini çekmek ve uyulması gereken işaretleri yerinde göstermek için Çocuk Trafik Parkını ziyaret ettiklerini söyledi. Ünlüsoy, “Trafik yaşantımızın bir parçasıdır. İnsanlarımız caddede, sokakta, yolda sürekli trafikte hareket ediyor. Kurallara uymadığı uyulmadığı takdirde hem kendimiz hem de çevremiz zarar görebiliyor. Bu bakımdan trafik kurallarına herkesin gereken önemi göstermesi gerekir. Trafik kuralları küçük yaşta öğrenilince daha kalıcı olacağını ve çocuklar trafik bilinciyle büyüyecekleri için ileride kurallara daha iyi uyacaklarına inanıyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar