Yozgat Gençlik Merkezi'nden Sevgi Evleri'ne ziyaret

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi, liderleri, gönüllü gençler ve üyeleri Sevgi Evleri'nde kalan gençleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında düzenlenen müzikli eğlence programında gençler gönüllerince...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat Gençlik Merkezi'nden Sevgi Evleri'ne ziyaret

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi, liderleri, gönüllü gençler ve üyeleri Sevgi Evleri'nde kalan gençleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında düzenlenen müzikli eğlence programında gençler gönüllerince eğlendi.

Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada, gençlik merkezi olarak her zaman farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Sapmaz, "Yozgat Gençlik Merkezi olarak bizler gençlerimizin yanında olduğumuzu hissetirme adına onlara yönelik faaliyetlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Bütün gençler bizim ve bu ülke hepimizin düşüncecesiyle herkese kucak açtığımızı göstermeye çalışıyoruz. Belki yapılan etkinlik küçük bir faaliyet olabilir ama amaç gönül kazanmaktır. Sevgi evlerinden, huzurevine kadar her yaşta insanımız bu toprağın önemli değerleridir. Güçlü yarınlar için Gençlik Merkezi olarak asli hedeflerimiz insanımıza ve gençliğimize gereken değeri ve önemi vermektir." dedi.

Programda, sevgi evlerinde kalan öğrenciler müzik eşliğinde eğlenirken, yine gençlik merkezi üyelerinin ikramlarını tadarak farklı bir gün yaşadılar.

CİHAN

Yorumlar