Yozgat Emniyeti'nden esrar ve sigara operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri iki ayrı esrar ve gümrük kaçağı sigara operasyonunda 78 kilogram esrar maddesi ile 39 Bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi....

Google Haberlere Abone ol
Yozgat Emniyeti'nden esrar ve sigara operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri iki ayrı esrar ve gümrük kaçağı sigara operasyonunda 78 kilogram esrar maddesi ile 39 Bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Esrarla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kaçak sigara operasyonunda gözaltına iki şüpheliyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri doğu illerinden batı illerine esrar sevki yapılacağı bilgisine ulaştı. Ekipler, takibe aldıkları 55 plakalı aracı il merkezinde durdurarak yaptıkları aramada 78 kilogram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İkinci operasyonda ise polis ekipleri, takibe aldıkları 35 plakalı bir aracı kent merkezinde durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Sigara ve araca el koyan polis ekipleri olayla ilgili Ö.Ç ve V.B. isimli şüphelileri gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar