Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, görevi devraldı

Yozgat Belediye Başkanı seçilen AK Partili Kazım Arslan, eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’den görevi devraldı.

Google Haberlere Abone ol
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, görevi devraldı

Yozgat Belediye Başkanı seçilen AK Partili Kazım Arslan, eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’den görevi devraldı.

İl seçim kurulundan mazbatasını dün alan Kazım Arslan, bugün de Belediye Başkanı Yusuf Başer’den görevi devir aldı. Belediye binası önünde bir açıklama yapan Arslan, 150 günlük bir seçim çalışması sonunda yapılan seçimde Belediye Başkanı seçildiklerini söyledi. Arslan, "İnşallah bu seçim Yozgatımız için, bizler için hepimizi için hayırlı olur. Yola çıkarken 'sevdamız Yozgat' diye yola çıkmıştık söyleyecek çok sözümüz var yapacak çok işimiz var Yozgat’ı çok seviyoruz. Yozgat’ın çok büyük ihtiyaçları olduğuna inanıyorum Yozgatlının bizden çok büyük beklentilerinin olduğunun da farkındayım bir seçim yaptık bize destek olanlar oldu destek vermeyenlerde oldu ben şunu ifade etmek istiyorum bize verilen oylar kıymetledir, verilmeyen oylar da kıymetlidir. Bizim hepsinden çıkartacağımız dersler vardır, hepsinin mesajı doğrultusunda yapacağımız işler vardır. Sadece AK Partililerin değil tüm Yozgatlı hemşerilerimizin Belediye Başkanı olduğumuzu bilmenizi isterim." dedi.

Eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’de 10 yıl süre ile Yozgat Belediyesi'nde hizmet etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Başer, "Yozgat’ımıza yakışır çok güzel seçim atmosferi oldu tabi ki çok önemli bir süreçti bu Yozgat’ımızda Ak Parti belediyeciliğini değerlendirdik yapılan hizmetler yerini buldu olumlu buldu yapılan başarıları belediye çalışanlarımızın meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsinin emeği var, hepsine teşekkür ediyorum. Kazım Beye bu bir bayrak yarışı başarılar diliyorum inşallah yapılan hizmetlerin üzerine biraz daha ileriye götürür daha güzel hizmetleri ifa eder. Bugün itibariyle yeni başkanımız Kazım Arslan Beye belediye mührünü takdim ediyorum başarılar diliyorum." diye konuştu.

Eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’den görevi devralan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın ilk icraatı belediye binası girişine, "Verdiği hükümlerde, halkın yönetiminde adaletli davranan yöneticiler, kıyamet gününde Allah Teala’nın yanında nurdan yüksek kutluklar üzerinde otururlar" Hadis-i Şerif ve altına "Ölçümüz, öncelik olarak nisanı ve insanın ihtiyaçlarını temel almak, gayretimiz adaletli bir yönetim anlayışını yerleştirmektir." yazısını yazdırması dikkat çekti.
CİHAN

Yorumlar