Yolda zigzag çizdi, polisi atlamak için şekilden şekle girdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolda zig zag çizen sürücü vatandaş tarafından polise bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Yolda zigzag çizdi, polisi atlamak için şekilden şekle girdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolda zig zag çizen sürücü vatandaş tarafından polise bildirildi. Alkollü sürücü polisten kurtulmak istese de bundan başarılı olamadı. Doktor raporu için Hastaneye götürülen sürücünün yapılan kontrollerinde 161 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Olay gece 03.30 sularında ilçe merkezinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre şehrin merkezinde yolda sağ sol yaparak ilerleyen, kaldırıma çıktığı ve reklam panolarına çarptığı iddia edilen 67 TT 233 plakalı otomobil sürücüsü Türker M.'yi (48) gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Aracı ile yolda dahi ilerlemekte zorluk çeken sürücü, ana caddeden döndükten sonra park eden sürücü, aracından indikten sonra ayakta durmakta güçlük çekti. Sürücü Türker M.'nin yanına gelen polisler alkollü şahsı ekip aracına bindirmek istedi. Araca binmek istemeyen sürücü Türker M. polisleri kendisini almaktan vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Bir ara kendisini görüntüleyen gazetecilerin üzerine yürüyen Türker M. polis tarafından engellendi. Uzun uğraşlar sonrasında ekip aracına bindirilen sürücü Türker M. doktor raporu için Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücünün hastanede yapılan kontrolünde 161 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Hastane içerisinde çıkışında polisleri uzun süre uğraştıran sürücü Türker M. hastaneden alınarak gerekli işlemlerin yapılması için karakola götürüldü.

Türker M.'nin alkollü araç kullanma ve trafiği tehlikeye sokma suçlarından ceza kesildiği ayrıca mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar