Yola çıkan koyunlar kazaya neden oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yoldan geçen koyun sürüsüne TIR çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Yola çıkan koyunlar kazaya neden oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yoldan geçen koyun sürüsüne TIR çarptı. 25 koyunun telef olduğu kaza nedeniyle, Fethiye-Antalya karayolu bir müddet araç trafiğine kapatıldı.

Semih Üçyıldız'ın kullandığı TIR, Fethiye-Antalya karayolu Çırpı mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan koyun sürüsüne çarptı. Aniden yola çıkan koyun sürüsüne çarpan TIR, kısa süre sonra ön tamponu parçalanmış vaziyette durabildi. Kaza sonrasında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. 25 koyunun telef olarak leşlerinin yola saçılması nedeniyle Fethiye Antalya karayolu bir müddet araç trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı temizlik çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Görgü tanıkları koyunların sürü halinde yola girdiğini sürünün bir kısmının da yol kenarında geçmeyi beklediğini anlattı. Öte yandan TIR çarpması sonrasında telef olan koyunların sahipleri bulunamadı. Olayla ilgili tutanak tutan polis ve jandarma ekipleri sürü sahibini bulmak için çalışma başlattı. CİHAN

Yorumlar