Yol Kenarında Kızıyla Birlikte Öldürülen Annenin Bir Kızı Daha Kayıp

Adana'da otoyol kenarında kızıyla birlikte öldürülmüş halde bulunan kadının kızlarından birinin de kayıp olduğu ortaya çıktı. Kızın da öldürüldüğünde şüpheleniliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yol Kenarında Kızıyla Birlikte Öldürülen Annenin Bir Kızı Daha Kayıp

Dün sabah saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Adana istikametinde öldürülmüş vaziyette bulunan Semire Balık (47) ile kızı Ayşe Işık'ın (23) cenazeleri, anne Leman Balık ve amca Cemal Balık sebebi ile adli tıp kurumu morgundan teslim alındı.

Anne Balık Sibel Demirkan isimli kızının yitik bulunduğu ortaya çıktı. Demirkıran'ın cinayet esnasında baba ve oğulun beraberinde bulunduğu ve ya diğer bir yerde öldürüldüğünden şüpheleniliyor.

ANNE İSYAN ETTİ: 25 YILDA BİR GÜN GÜLMEDİ

Leman Balık, kızının ve torununun cenazesini adli tıptan alırken gözyaşları içerisinde başkaldırı ederek, 'Kızımla Hüseyin Budak 25 sene öncelikle evlendi. Kızımın bu adamdan 7 çocuğu oldu. Ancak kızım gün yüzü görmedi. Damadım diğer bir bayan ile yaşamaya başladı. Bu sebeple 1.5 sene öncelikle kızımı tehdit edip döverek boşanmasını sağladı. Sonra kızımı sokağa attı. Kaç defa bizi tehdit etti. Kaç defa kızıma tabanca çekip ateş etti. En sonunda da oğluyla müşterek hem kızımı hem torunumu öldürdü' dedi.

KIZLARINDAN SİBEL DEMİRKIRAN DA KAYIP

Bu arada, Hüseyin Budak ile Semire Balık'ın Mersin'in Erdemli ilçesinde oturan ve Davut Demirkıran ile evli bulunan Sibel Demirkıran isimli kızlarının da yitik bulunduğu öğrenildi. Davut Demirkıran'ın polise giderek yitik başvurusu yaptığı belirlendi.

KORKUTAN ŞÜPHELER

Sibel Demirkıran'ın cinayet esnasında baba ve oğulun beraberinde bulunduğu ve ya diğer bir yerde öldürüldüğünden şüpheleniliyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar