Yılmaz, Samsun emniyetini ağırladı

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünde, Samsun Emniyet Müdürü ve emniyet müdür yardımcıları ile ilçe emniyet müdürleri, ailecek Çarşamba Midilli Restaurant’da Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ın onurlarına verdiği kahvaltıda bir araya.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz, Samsun emniyetini ağırladı

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünde, Samsun Emniyet Müdürü ve emniyet müdür yardımcıları ile ilçe emniyet müdürleri, ailecek Çarşamba Midilli Restaurant’da Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ın onurlarına verdiği kahvaltıda bir araya geldi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde Midilli Restoran’ın bahçesinde, bu yıl 7.'si düzenlenen geleneksel kahvaltı programına; Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Samsun Bölge Başkanı Sebahattin Artun, Samsun emniyet müdür yardımcıları, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Gündal, Samsun emniyetindeki şube müdürleri ile ilçe emniyet müdürleri eşleri ve çocuklarıyla katıldılar.

Kahvaltı sonrasında Kazım Yılmaz, misafirlerine Midilli Restaurant’ın bahçesini gezdirirken, çocuklar da Midili atlarına binip, parkta oynayıp gönüllerince eğlendi. Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, bu anlamlı haftada hazırlanan kahvaltı programı için memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar