Yılmaz: İç çatışmaları bırakıp Samsun’u geleceğe taşımalıyız

Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, iç çelişkileri ve iç çatışmaları bir tarafa bırakıp Samsun’u geleceğe taşımak için el ele çalışmak gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz: İç çatışmaları bırakıp Samsun’u geleceğe taşımalıyız

Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, iç çelişkileri ve iç çatışmaları bir tarafa bırakıp Samsun’u geleceğe taşımak için el ele çalışmak gerektiğini söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yılmaz, Bafralı iş adamları Mehmet ve Turgut Aydıner kardeşlerin (Aydıner Grubu) ev sahipliği yaptığı kahvaltıda, şehrin ileri gelen sanayici, iş adamı, siyasetçi ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. İşleri nedeniyle Samsun’da olamayan Aydıner kardeşler adına kahvaltıda konukları, vekaleten iş adamı Özdemir Erol ağırladı.

Başkan Yılmaz, kahvaltı sırasında yaptığı konuşmada, gece-gündüz demeden her zamanki gibi koştuklarını, çalıştıklarını dile getirerek, “Partimizle dayanışmamızı, birliğimizi sürdürerek koşuyoruz. Koşmamızın bir amacı var. Koşmamızın amacı ülkeye hizmet etmek, Samsun’a hizmet etmek, Samsun’u geliştirmek ve büyütmek. Samsun’a kendi iç çelişkileri içinde, iç çatışmaları içinde bir şekilde bir rahatsızlığa meydan vermeyecek şekilde sahip çıkıp, olaylara yön vererek şehrimizi geleceğe taşıma yönünde bir çaba bu. Şüphesiz ki bu çabanın önümüzdeki süreçte geçeceğimiz evrelerden birisi de 30 Mart seçimleridir. Ondan sonra da başka bir şey ve başka bir şey olacaktır ama inanın kendimizi yoruyoruz ve çok çalışıyoruz. Size samimi olarak söyleyeyim ki 24 saatin aşağı yukarı 18-19 saati ayaktayız. Ben 19 saat boyunca ayaktayım ve inanın hiç gocunmadan aynı hırs ve hizmet aşkıyla koşturuyorum. Bizzat insanla temas ediyoruz. Onların dileklerini, isteklerini, problemlerini alıyoruz. Benim bir gözlemim var; Türk insanı nerede yaşarsa yaşasın eğitimi ne olursa olsun, ister hiç eğitim görmemiş, ister çok eğitim görmüş olsun ki özellikle hani eğitimsiz olanlar için canım o ne anlar ki derler ya. O eğitimi olmayan vatandaşım öyle filozofça öyle mantıklı bir siyaset dersi, bir sosyoloji dersi veriyor ki size bazen şaşırıp kalıyoruz.” diye konuştu.

Samsun’da devam eden önemli projelerle ilgili kahvaltıya katılan konuklara bilgi veren Başkan Yılmaz, daha sonra parti çalışmalarına katılmak üzere Salıpazarı ilçesine gitti. Sevgi Cafe Restaurant’ta yapılan kahvaltıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili ve SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ile çok sayıda sanayici, iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. CİHAN

Yorumlar