Yılmaz: Hiçbir zaman bölgeciliğe bulaşmadık

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz, “Bizler hiçbir zaman bölgeciliğe bulaşmadık.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz: Hiçbir zaman bölgeciliğe bulaşmadık

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz, “Bizler hiçbir zaman bölgeciliğe bulaşmadık. Üzerimize düşen vazifeyi yapacağız, çünkü biz kadere inanan insanlarız.” dedi.

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Saadet Partisi Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ı seçim bürosunda ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, “Kırıkkale’de yaşayan Kırıkkaleliler gibi ve siyasi olarak takip eden bu memlekette mesleği itibariyle de herkesle beraber yaşayan bir kardeşinizim. Siyasete atıldığımız günden bu yana beni hiç yalnız bırakmayan, her seçimde yanımda olan Kırıkkaleli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yerel seçimlerin süresinin gün geçtikçe yaklaştığını vurgulayan Yılmaz, “Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimize en iyi hizmetin yapılması için çalışacağız. Sizlere verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için arkadaşlarımızla birlikte hizmet için çalışacağız. Biz hiçbir zaman iktidar partisinden ya da büyük partilerden de aday olmadık, Kırıkkaleli hemşehrilerim her zaman beni yücelttiler. Bunun bazı sebeplerinden biri de şudur ki; bizler hiçbir zaman bölgeciliğe bulaşmadık.” şeklinde konuştu.

Belediye başkan adayı Yılmaz’a başarılar dileyen Başkanı Keskin ise “Umarım çalışırsınız, çalışmanızda yarar vardır. Böyle bir belediye başkanlığına adaylığınız olduğu sürece kazanmanızdan taraf olduğumuzu açıkça isteriz. Çünkü beraber çalıştık. Bazı aksaklıklar olabilir. O ağabey kardeş ilişkisiydi. Biz bunları attık artık. Size başarılar diliyoruz. 51 bin emeklinin sorunlarını ortaklaşa çözeceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar