Yılın ilk fidanını kız öğrenciler dikti

Muş Selcan Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte ağaç dikti.

Google Haberlere Abone ol
Yılın ilk fidanını kız öğrenciler dikti

Muş Selcan Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte ağaç dikti. 18 dönümlük okul arazisine 300 çam fidanı dikildi.

Güzel havayı fırsat bilen Muş Orman İşletme Müdürlüğü ile Selcen Hatun Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü öğrenci ve öğretmenleri, 300 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.

Muş Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Oğuzhan Çobanoğlu, Selcen Hatun Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Recai Uluğbey, Okul Müdür Baş Yardımcısı İhsan Şener, öğretmenler Sibel Tokman, Pınar Gültekin, Onur Yıldırım, Çilem Ataş ve öğrenciler, 300 çam fidesini okul binasının arka tarafında bulunan alana dikti. Büyük bir heyecanla fidanları alan öğrenciler, açılan çukurlara fidanları büyük bir titizlikle dikti.

Daha önce de okul bahçesine fidan diktiklerini ifade eden Okul Müdürü Recai Uluğbey, bu yıl Muş'ta ilk olarak Selcen Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin ağaç diktiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Okul Müdür Baş Yardımcısı İhsan Şener ise uzun yıllardan bu yana görev yaptığı her okulda ağaç dikimine büyük önem verdiğini, Selcen Hatun Kız Meslek Lisesi'nde görev yaptığı süre zarfında da birçok defa okul bahçesinde fidan dikimine vesile olduğunu söyledi.

Öğretmen ve öğrencilerin katkıları ile fidan dikimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Şener, “Orman Fidanlık Müdürlüğü'nden almış olduğumuz 300 çam fidanını toprakla buluşturduk. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte bu etkinliği gerçekleştirdik. Hem fidanları bizlere veren Orman Fidanlık Müdürlüğü yetkililerine hem de öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.“ dedi.

CİHAN

Yorumlar