Yılın en etkileyici dergi kapağı Aksiyon’un

Ajans Press, 2013 yılının en iyi dergi kapaklarını açıkladı. Birincilik, Şubat ayı dergi kapağında, bir maden işçisinin yarım portresini kullanan Aksiyon’a verildi.

Google Haberlere Abone ol
Yılın en etkileyici dergi kapağı Aksiyon’un

Ajans Press, 2013 yılının en iyi dergi kapaklarını açıkladı. Birincilik, Şubat ayı dergi kapağında, bir maden işçisinin yarım portresini kullanan Aksiyon’a verildi. Kapakta kullanılan fotoğraf, madeni ve madenciyi anlatıyor.

Radyo, televizyon, internet ve basılı yayın takibi ile arşiv araştırması ve analiz raporlama hizmetleri sunan Ajans Press, 1 Aralık 2012 ile 30 Kasım 2013 tarihleri arasındaki dergi kapakları değerlendirmesini açıkladı. Değerlendirmede, birinci seçilen kapağın haricindekiler, yayımlanma tarihlerine göre kronolojik olarak sıralandı.

National Geographic dergisi, ‘Efsane ve Gerçek Arap Atı’ kapağıyla etkileyici kapaklar arasında ter aldı. Temmuz sayısını Gezi olaylarına ayıran Tempo dergisi ‘Sıradan bir yaz günü’ kapağıyla en iyi kapaklardan biri seçildi. En iyiler arasında yer alan Bloomberg Businessweek, içinde Türk ve Çin motiflerinin bulunduğu ‘Karşılıksız aşk’ kapağıyla dikkat çekti. Mustafa Alaborayı Adolf Hitler kılığında kapağına taşıyan 46 dergisi en iyi 5 kapaktan biri seçildi.
CİHAN

Yorumlar