Yıldırımhan'dan coşkulu bahar şenliği

Mersin Özel Yıldırım Bayezıt Lisesi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.Öğrencilerin bilim-sanat ve spor alanında kıyasıya yarıştığı etkinlikte başarılı olan kurum ve öğrencilere çeşitli ödüller...

Google Haberlere Abone ol
Yıldırımhan'dan coşkulu bahar şenliği

Mersin Özel Yıldırım Bayezıt Lisesi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrencilerin bilim-sanat ve spor alanında kıyasıya yarıştığı etkinlikte başarılı olan kurum ve öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Özel Yıldırım Bayezıt Lisesi bahçesinde düzenlenen Bahar Şenliği'ne toplamda 431 grup katıldı. Yapılan müsabaka sonunda voleybolda Anafen Yenişehir, masa tenisinde Erdemli Yıldırımhan, okçulukta Anafen Toroslar gurubundan Musenur Azak, basketbolda Anafen Merit, bovlingde Yıldırımhan Ali Yükselgüngör öğrencisi Ecem Bozkurt şampiyon oldu.

Halat çekmede Anafem Toroslar gurubunun şampiyon olduğu şenlikte elma yeme yarışmasında Tarsus Yıldırımhan Bahar Koleji öğrencilerinden Cemile Adıyaman, Bilgi yarışmasında Tarsus Yıldırımhan Bahar Koleji şampiyonluğu göğüsledi.

Okul Müdürü Adem Ceylan, Yıldırımhan Eğitim Kurumları olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin tüm alanlarında başarılı olma ilkesini prensip olarak benimsediklerini belirtti.

Bilim alanında elde ettikleri başarıların yanına öğrencileri dinlendiren ve kabiliyetlerini geliştirecek sosyal ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini anlatan Ceylan

"Bahar Şenliği programı ile öğrencilerimize güzel bir gün yaşamalarına vesile olduğumuz kanaatindeyiz. Amacımız öğrencilerin bu etkinlikleri yaparken tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, yeni dostlukların oluşmasına vesile olmaktır" diye konuştu.

Öğrencilerin geleceğini inşa etmek için eğitim ve öğretim hayatlarına ara vermeksizin devam etmeleri gerektiğine dikkat çeken Ceylan şöyle devam etti: "Ortaokul son sınıfta olan çocuklarımız kritik bir dönemin öncesinde lise eğitimine devam edeceği okulunu belirleme aşamasına gelmişlerdir. Gelecekte başarılı olmak için kaliteli eğitim veren, öğrencilerimizi üniversiteye kolayca taşıyan eğitim kurumlarını tercih etmeleri çok önemlidir. 2013 YGS'de yüzde 98 , 2014 YGS’de yüzde 100 Başarı gösteren okulumuz fiziki altyapısı ve öğretim kadrosuyla başarı grafiğini her geçen gün yukarıya taşımaktadır. Bu nedenle geçtiğimiz yıllarda Türkiye derecesi çıkarırken aynı zamanda Türkiye Birincisi ve Türkiye derecesi yapan öğrencilerinde tercih ettiği eğitim kurumudur."

CİHAN

Yorumlar