YGS'de başarılı olan öğrenciler ödüllendirdi

Mersin Fem Dersaneleri 2014 YGS'de Türkiye 3'ncüsü olan öğrencileri Şafak Ceren Uslu'yu 7 bin 500'TL'lik eğitim bursu ilk bine giren 24 öğrencisini ise altınla ödüllendirdi.Dersanenin Barbaros Şubesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan...

Google Haberlere Abone ol
YGS'de başarılı olan öğrenciler ödüllendirdi

Mersin Fem Dersaneleri 2014 YGS'de Türkiye 3'ncüsü olan öğrencileri Şafak Ceren Uslu'yu 7 bin 500'TL'lik eğitim bursu ilk bine giren 24 öğrencisini ise altınla ödüllendirdi.

Dersanenin Barbaros Şubesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Fem-Anafen Dersaneleri Genel Müdürü Ali Onaylı 28 yıldır yüzlerce şampiyon yetiştiren dershanelerinin 2014 YGS de Türkiye 3'üncüsü çıkarmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

2014 YGS'de dershanelerine davam eden Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencisi Şafak Ceren Uslu'nun YGS-3 puan türünden Türkiye 3.sü olduğuna dikkat çeken Onaylı, aynı okuldan Oğuzhan Kubilay Ülger'in YGS-4 puan türünde Türkiye 32.si, İçel Anadolu Lisesi öğrencilerinden Serdil Deniz Baran'ın YGS-3 puan türünde Türkiye 47.si, Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencilerinden Derin Yılmaz Atilla'nın ise YGS-5 puan türünde Türkiye 65.si olduğunu ifade etti.

Yahya Akel Fen Lisesi öğrencilerinden İrem Şen'in YGS-2 puan türünde Türkiye 78.si, Mersin Yıldırımhan Fen Lisesi öğrencilerinden Doğukan Hazar Emre'nin YGS-5 puan türünde Türkiye 81.si olarak ilk 100'e girmeyi başardığını anlatan Onaylı Mersin’den Türkiye’de ilk 100’e giren 6 öğrencinin dershanelerinin öğrencisi olduğunu söyledi.

Ayrıca dershanelerinden 11 öğrencinin Türkiye’de ilk 500’e, 24'ünün ise ilk 1000'e girdiğini vurgulayan Onaylı şöyle devam etti: "Mersin FEM Dershaneleri olarak Türkiye 3.sü olan öğrencimiz Şafak Ceren Uslu'yu 7 bin 500 TL eğitim bursu, İlk 1000'e giren 24 öğrencimiz ile emeği geçen öğretmenlerimizi de altınla ödüllendiriyoruz. Türkiye’nin en seçkin dershanesi olarak hizmet veren FEM Dershaneleri, bu başarılardaki en büyük etken olarak, öğrenci, öğretmen, veli üçlüsünün koordineli çalışmasını, daima eğitim öğretim eksenli hareket edilmesini ve yeniliklere açık olmayı görmektedir." CİHAN

Yorumlar