Yeşil Bursa Spor Kulübü müsabakaları nefes kesti

Yeşil Bursa Gençlik Spor Kulübü tarafından liseler arasında 'Takımını Kur Oyna Kazan' sloganıyla düzenlenen futbol ve basketbol turnuvası sona erdi. Nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvada Tophane Endüstri Meslek Lisesi takımı futbolda...

Google Haberlere Abone ol
Yeşil Bursa Spor Kulübü müsabakaları nefes kesti

Yeşil Bursa Gençlik Spor Kulübü tarafından liseler arasında 'Takımını Kur Oyna Kazan' sloganıyla düzenlenen futbol ve basketbol turnuvası sona erdi. Nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvada Tophane Endüstri Meslek Lisesi takımı futbolda şampiyon oldu. Basketbolda ise Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri birinciliği elde etti.

Futbol turnuvasına 99 takım katılarak birincilik için ter döktü. Biçen Halı Saha tesislerinde Şehit Kubilay Lisesi ile Tophane Endüstri Meslek Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Zorlu maçı 3-2 kazanan Tophane Endüstri Meslek Lisesi, şampiyon oldu. Şampiyon takım, kupasını Yeşil Bursa Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Öztürk’ün elinden aldı. Tophane Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, uzun süre saha ortasında şampiyonluğu kutladı. Futbol branşında üçüncülüğü ise Ali Osman Sönmez Meslek Lisesi’ni 4-2 yenen Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi elde etti.

Basketbol branşında ise 14 takım mücadele etti. Finalde, Özlüce Anadolu Lisesi’ni 59-24 yenen Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu. Düzenlenen ödül töreninde ilk üç takıma madalya ve kupaları yanı sıra para ödülü de verildi. Futbol branşında birinci takıma bin 500 TL, ikinciye bin TL ve üçüncü takıma 750 TL para ödülü takdim edildi.

Basketbolda ise birinci takım 600 TL, ikinci ise 400 TL kazandı.

Yeşil Bursa Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Öztürk, müsabakaların dostluk çerçevesinde zevkli mücadelelere sahne olduğunu belirterek, kazanan takımları tebrik etti. Amaçlarının, sporun kardeşlik olduğunu göstermek ve lise öğrencileri arasında bu duyguların gelişmesine katkı yapmak olduğunu ifade eden Öztürk, turnuvanın gelecek yıl daha geniş katılımla devam edeceğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar