Yerköy polisinden kamu ziyareti

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169. yılı kutlama programı kapsamında Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve personeli, ilçedeki kamu kurumlarını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Yerköy polisinden kamu ziyareti

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169. yılı kutlama programı kapsamında Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve personeli, ilçedeki kamu kurumlarını ziyaret etti. İlk ziyareti Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’e yapan emniyet personeli, daha sonra belediye başkanlığı ve çeşitli kurumları ziyaret etti.

Kaymakam Nevzat Şengök, Türk polis teşkilatının köklü bir kurum olduğunu belirterek, tüm polis teşkilatı çalışanlarının Polis Haftası'nı kutladı. Kaymakam Şengök, "Halkımızın huzuru, milletimizin güvenlik ve asayişini, kamu düzen ve güvenliğini sağlama noktasında fedakarca çalışan Türk polis teşkilatının 169. yılını kutluyorum. İlçemizde görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Yerköy Emniyet Müdürlüğü personelini tebrik ediyorum. Görevlerini yaparken şehit olmuş emniyet mensuplarımızı da rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümünün kutlandığı Türk polis teşkilatının bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu, kendisi ve tüm polis teşkilatı mensuplarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını ifade etti.
CİHAN

Yorumlar