Yenimahalle’de spora, ücretsiz teşvik

Yaklaşık 2 yıldır, haftada 3 gün 20 kadını Gazi Semt Birimi’nden alıp Ragıp Tüzün Spor Merkezi’ne ücretsiz servis hizmetiyle götüren Yenimahalle Belediyesi, sporları bittikten sonra kadınları tekrar birime bırakıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle’de spora, ücretsiz teşvik

Yaklaşık 2 yıldır, haftada 3 gün 20 kadını Gazi Semt Birimi’nden alıp Ragıp Tüzün Spor Merkezi’ne ücretsiz servis hizmetiyle götüren Yenimahalle Belediyesi, sporları bittikten sonra kadınları tekrar birime bırakıyor. Spor yapan insan sayısının düştüğü soğuk kış aylarında Yenimahalle Belediyesi, sunduğu hizmetle vatandaşların yaz-kış spor yapmasını sağlıyor.

TALEP ARTIYOR

Sağlıklı yaşamaya ve spora önem veren insanlara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, spor merkezlerinden insanların faydalanması için çaba gösterdiklerini bildirdi.
Merkezlere talep olmasının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Yaşar, “Spora ve sporcuya yönelik faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Mevcut merkezlerimize talep giderek artıyor. Spor yapmak üzere belediyemizin hizmetlerinden yararlanmak isteyen hemşerilerimizi, servislerimizle mahallelerinden alıp Ragıp Tüzün Spor Merkezi’ne götürüyor, sporları bitince de geri bırakıyoruz. Yeni dönemde de Ragıp Tüzün Spor Merkezi gibi merkezleri vatandaşın ayağına götüreceğiz. Hemen her mahalleye spor merkezi açmak için çalışacağız.”

KADINLAR HİZMETTEN MEMNUN

Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren kadınlar, servis hizmeti için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti. Servis hizmetinden faydalanan Birsen Gül, “Spora giden tüm kadınlar, belediyenin hizmetinden çok memnun. 1 senedir Gazi Mahallesi’nden Ragıp Tüzün Spor Merkezi’ne gidip geliyorum. Bize bu fırsatı sunduğu için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Çalışan, çalışmayan herkesin hizmetten yararlandığını dile getiren Çiğdem Şahin ise “Sağlıklı yaşama önem veriyorum. Yaklaşık 2 yıldır servis hizmetinden faydalanarak spora gidiyorum. Belediyenin servis hizmeti olmasaydı gidemeyecektim. Başkan Yaşar’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar