Yeni Uşak Valisi Seddar Yavuz göreve başladı

Uşak Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz göreve başladı. Hükümet konağına gelişinde Vali Vekili İsmail Gürsoy, Vali yardımcıları Nevzat Ergün, Mehmet Hulusi Kaya, Mesut Taner Genç ve Ferhat Kurtoğlu, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Uşak Valisi Seddar Yavuz göreve başladı

Uşak Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz göreve başladı. Hükümet konağına gelişinde Vali Vekili İsmail Gürsoy, Vali yardımcıları Nevzat Ergün, Mehmet Hulusi Kaya, Mesut Taner Genç ve Ferhat Kurtoğlu, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Hukuk İşleri Müdürü Osman Okay, Baro Başkanı Baki Kantar, ilçe kaymakamları, daire müdürleri ve valilik çalışanları tarafından karşılandı.

Vali Yavuz, karşılama töreninin ardından makamında yaptığı ilk açıklamada, kadim bir şehir olan Uşak’a ve Uşaklılara hizmet edecek olmanın sevincini ve heyecanını yaşadığını söyledi. Yavuz, “Huzur şehri, ilklerin şehri, âşıklar diyarı gibi birçok güzel unvanı hakeden bu şehre hizmet etmek, şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin hep birlikte çalışacağız. Kimsesizlerin kimsesi olmayı düstur edinerek fakirin fukaranın, garibin gurabanın yanında olma ve sorunlarını çözme noktasında kararlıyım. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken ya da yeni proje ve fikirleri tespit ederken ortak aklı kullanmaya özen göstererek sinerji yaratmayı hedeflemekteyim. Devam eden projeleri takip ederek bitirmeyi ve yeni projeler başlatmayı arzu etmekteyim. İlimizde görev yapan valilerimize değerli hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kendilerine sağlıklı, huzurlu bir yaşam dilerim. Şahsımı bu göreve layık gören hükümetimize ve devletime şükranlarımı sunuyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım. Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimizdir. Kamu hizmetlerini etkin, verimli ve süratli bir şekilde sunarken hukuka bağlı kalacağım. Kısacası, ‘Milleti yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesinden ilham alarak hareket edeceğim. Allah yâr ve yardımcımız olsun, Allah mahcup etmesin.” dedi. CİHAN

Yorumlar