Yaz Kur’an Kursları öğrencileri spor yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Nevşehir’de açılan Yaz Kur’an kurslarında “Spor Yapıyoruz” projesi başlatıldı. Güzelyurt Mahallesinde bulunan Oğuzlar Gazneli Camii'ni...

Google Haberlere Abone ol
Yaz Kur’an Kursları öğrencileri spor yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Nevşehir’de açılan Yaz Kur’an kurslarında “Spor Yapıyoruz” projesi başlatıldı.

Güzelyurt Mahallesinde bulunan Oğuzlar Gazneli Camii'ni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Spor Şube Müdürü Meral Küçük ve antrenörler ziyaret etti. Ünlüer, bütün öğrencilere Yaz Spor Okulları tşörtleri ve top hediye etti. Ünlüer öğrencilerle bir süre sohbet etti, ardından masa tenisi ve el topu oynadı.

İl Müdürü Mustafa Ünlüer, öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Spor kompleksini kullanabileceklerini, onları tesislerde görmekten mutluluk duyacağını belirtti. Oğuzlar Gazneli Camii İmamı Ali Özcan ise düzenledikleri Yaz Kuran Kursları’nda öğrencilere Kur’an-ı Kerim eğitimi ve dini bilgiler verdiklerini, bunun yanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen antrenörlerle spor alışkanlığı kazandırdıklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar