Yaşar: En değerli servetimiz sağlığımızdır

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, doktorlar ve çalışanlarla sohbet etti.Şentepe’de devam eden Tepekule projesinde incelemelerde bulunan Yaşar, ardından Çiğdemtepe Aile Sağlığı...

Google Haberlere Abone ol
Yaşar: En değerli servetimiz sağlığımızdır

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, doktorlar ve çalışanlarla sohbet etti.

Şentepe’de devam eden Tepekule projesinde incelemelerde bulunan Yaşar, ardından Çiğdemtepe Aile Sağlığı Merkezi’nde kahve molası verdi.

Yaşar’ı ağırlayan çalışanlar, başkana, kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkürlerini sundu. Doktorluğun ne kadar kutsal bir meslek olduğuna değinen Yaşar, “Hayatta en büyük hazinemiz sağlığımızdır. Sizler de insanları sağlıklarına kavuşturarak çok kutsal bir meslek yapıyorsunuz. Yenimahalle Belediyesi olarak sınırlarımızdaki bütün sağlık ocaklarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Çiğdemtepe Aile Sağlığı Merkezi’nde de neye ihtiyaç varsa elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.” dedi.

Çiğdemtepe Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan doktorlardan Nalan Karanfil de Yaşar’dan çok memnun olduklarını dile getirirken, “Bu merkezin yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Özellikle sizin desteğiniz çok büyük. Size minnettarız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar