Yarıyıl tatili kitapları şimdiden hazır

İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan yarıyıl tatil kitapları, öğrencilerin tatil dönemlerinde eğlenceli ve öğretici şekilde vakit geçirmesine yardımcı oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yarıyıl tatili kitapları şimdiden hazır

İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan yarıyıl tatil kitapları, öğrencilerin tatil dönemlerinde eğlenceli ve öğretici şekilde vakit geçirmesine yardımcı oluyor. Öğrencilere tatil boyunca dinlenmeleri kadar, öğrendiklerini tekrar etmelerinin de önemine vurgu yapan Coşku Yayınları Ürün Müdürü İsmail İzinli, “Öğrencilerin tatil süresince okula gitmeyecek olmaları, bütün dersleri bir kenara bırakıp, sürekli televizyon seyretme anlamına da gelmemeli.” dedi.

Yarıyıl tatil kitaplarını öğrencilerin zamanlarını verimli şekilde geçirmesi amacıyla hazırladıklarını dile getiren Coşku Yayınları Ürün Müdürü İsmail İzinli, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflara yönelik tatil kitaplarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Tatil kitaplarını öğrencilerin tatil günlerini eğlenerek öğrenmesi amacıyla hazırladık. Tatil süresince dinlenme için ayrılan zamanın vücudun biyolojik yapısını da bozmaması gerekiyor. Öğrencileri tatil süresince derslerini tekrar ederek öğrenme kayıpları yaşamaması gerekiyor. Öğrenilen konuların tatilde unutulmaması amacıyla içinde birbirinden güzel etkinlikler yer alan Coşku Yarıyıl Tatil Kitaplarını hazırladık. Eğlenceli bu kitaplarının yanına hediye olarak bir oyun cd’si ve okuma kitabı da ekledik. Uzman bir ekip tarafından hazırlanan kitaplarımız öğrencilerin yaş ve zihin gelişimlerine uygun şekilde zengin görsel içerik barındırıyor.”

Coşku Yarıyıl Tatil Kitabı’nda bulmacalar, bilmeceler, fıkralar, hikayeler, masallar, şiir sayfaları, boyama sayfaları, resimli testler, zekâ oyunları ve yetenek testleri yer alıyor.
CİHAN

Yorumlar