Yarışta ölen kişinin oğlu ve babası gözyaşlarına boğuldu

Tuzla'da yarış yaptıkları iddia edilen 2 otomobilden biri, yol ortasındaki elektrik direğine çarptı. Olay sırasında lüks otodaki bir kişi feci şekilde can verdi. Kazada hayatını kaybeden gencin babası ve oğlu cesedin otomobilden çıkartılmasını...

Google Haberlere Abone ol
Yarışta ölen kişinin oğlu ve babası gözyaşlarına boğuldu

Tuzla'da yarış yaptıkları iddia edilen 2 otomobilden biri, yol ortasındaki elektrik direğine çarptı. Olay sırasında lüks otodaki bir kişi feci şekilde can verdi. Kazada hayatını kaybeden gencin babası ve oğlu cesedin otomobilden çıkartılmasını yaşlı gözlerle seyretti.

Kaza saat 15.30 sıralarında Evliya Çelebi Mahallesi, Kafkale Spor Tesisleri önünde meydana geldi. İddialara göre cadde üzerinde büyük bir süratle yarış yapan 2 otomobilden biri kontrolden çıkarak yol ortasındaki elektrik direğine çarptı. Büyük bir hızla direğe çarpan 06 M 2267 plakalı lüks otomobil sürücüsü Erman Gazi Ayvazoğlu yara almadan kurtulurken, yanında oturan arkadaşı Halil Öncül ise feci şekilde can verdi. Kazayı gören vatandaşların itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine gelen ekipler otomobil içinde sıkışan Öncül'ün cesedini çıkarmakta güçlük çekti. Demir kesme makaslarıyla lüks otomobilin kapılarını kesen kurtarma ekipleri cesedi çıkarmaya çalıştı. Bu sırada kazayı duyan Halil Öncül'ün babası Aydın Öncül ile küçük oğlu da olay yerine geldi. Oğlunun cansız bedenine bakan talihsiz baba şoka girdi. Bir süre gözyaşı döken babayı çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Oğlunun öldüğüne inanmak istemeyen babayı polis, cesedin yanından uzaklaştırdı. Ölen Aydın Öncül'ün 13 yaşındaki oğlu da babasının cesedinin çıkartılmasına tanıklık etti. Olan bitenden habersiz ortalıkta gezen çocuğun anlamsız bakışları dikkat çekti. Uzun süre dedesiyle birlikte olay yerinde ayrılmayan küçük çocuk yakınları tarafından götürüldü. Öncül'ün cesedi yaklaşık 45 dakika süren çalışmalardan sonra çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ceset, ambulans ile Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olay yerinde arkadaşının cesedine bakarak şoka giren sürücü Erman Gazi Ayvazoğlu da polis tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıkları, 2 otomobilin büyük bir hızla yarış yaptıklarını, bu sırada kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarptığını söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar