Yarışçı dedeler neneler kaplıca keyfi yaşadı

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen 'Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor' müsabakasında dereceye giren dede ve neneler, Kızılcahamam’da kaplıca keyfi yaşadı.Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dedeler ve...

Google Haberlere Abone ol
Yarışçı dedeler neneler kaplıca keyfi yaşadı

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen 'Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor' müsabakasında dereceye giren dede ve neneler, Kızılcahamam’da kaplıca keyfi yaşadı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dedeler ve Neneler İkinci Bahar Koşusu, bu yıl da Pursaklar’da gerçekleştirildi. Bin 500 kişinin katıldığı yarışmada çok sayıda dede ve nene dereceye girerek kaplıca tatili kazandı. Yaşı geçkin ama gönlü genç dede ve neneler, her yıl spor müsabakasında gösterdikleri performansla takdir topluyor. Belediyenin bu özgün projesi hem Ankara’da hem de Türkiye genelinde ilgi ile takip ediliyor.

Geçtiğimiz ay yapılan müsabakaya Ankara’nın tüm ilçelerinden katılan dede ve neneler, elde ettikleri başarı sonucu torunlarını da yanlarına alarak Kızılcahamam’da tatil keyfi yaşadı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin adına kaplıcadaki dede ve neneleri ziyaret eden Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, genç delikanlıların bir hayli memnun olduğunu ifade etti. Aralarında Yenimahalle, Sincan, Etimesgut gibi ilçelerden dereceye giren dede ve neneler bu projenin kendi belediyeleri tarafından da örnek alınmasını talep etti. Başkan Selçuk Çetin’e böyle bir projeyi hayata geçirerek ihtiyarları unutmadığı için teşekkür eden tatilciler, belediyenin tahsis ettiği otobüslerle tekrar evlerine götürüldü.

CİHAN

Yorumlar