Yargı ve siyaset Kahraman’ın cenazesinde biraraya geldi

AK Parti hükümetinde, 2011 genel seçiminden önce müsteşar olarak görev yaparken tarafsız Adalet Bakanı olarak atanan Ahmet Kahraman, son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Yargı ve siyaset Kahraman’ın cenazesinde biraraya geldi

AK Parti hükümetinde, 2011 genel seçiminden önce müsteşar olarak görev yaparken tarafsız Adalet Bakanı olarak atanan Ahmet Kahraman, son yolculuğuna uğurlandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ın da hazır bulunduğu cenaze törenine, aralarında HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur ve Yargıtay Başkanı Ali Alkan’ın da bulunduğu üst düzey yargı mensupları da katıldı.

Beyin tümörü sebebiyle hayatını kaybeden eski Bakan Kahraman’ı son yolculuğuna uğurlamak için sevenleri, doğup büyüdüğü İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Çukurköy’de biraraya geldi. Çukurköy Camisi’nde kılınan cenaze namazına İzmir Milletvekili Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Şahin, HSYK 1. Daire Başkanı Okur, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Yargıtay eski Başkanı Nazım Kaynak, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Baş, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, Adalet Akademisi Başkanı Hüseyin Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve yüzlerce kişi katıldı. Ahmet Kahraman, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. CİHAN

Yorumlar