Yaralı martı itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde apartman boşluğuna düşen martı itfaiyecilere zor anlar yaşattı. Tedavisi için Alaplı itfaiye müdürlüğüne getirilen yaralı martı görevlilerin elinden kaçarken yaklaşık 1 saat takibin ardından yakalanarak...

Google Haberlere Abone ol
Yaralı martı itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde apartman boşluğuna düşen martı itfaiyecilere zor anlar yaşattı. Tedavisi için Alaplı itfaiye müdürlüğüne getirilen yaralı martı görevlilerin elinden kaçarken yaklaşık 1 saat takibin ardından yakalanarak tedavi edildi.

Yaralı martıyı balıkçı ağı ile kurtarabildiklerini kaydeden Alaplı Belediyesi itfaiye eri Çetin Güner, “10 gündür bir aparman boşluğunda kurtarılmayı bekleyen yaralı martı duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine kurtardık. Yerin dar olması sebebiyle martıyı balıkçı ağı ile kurtarmak sorunda kaldık. İtfaiyede su ve ekmek verdikten sonra veterinere tedavi ettirdik. Tedavi sırasında martı elimizden kaçtı. Yaklaşık 1 saat martıyı yakalamak için uğraştık. Martı iyileşesiye kadar itfaiyede misafir edeceğiz sonra doğaya tekrar bırakacağız." dedi.

CİHAN

Yorumlar