Yaralı inşaat işçisi itfaiyenin operasyonuyla kurtarıldı

Şişli’de bir otel inşaatında çalışan Ömer Usluer’in kafasına yaklaşık 10 metre yükseklikten tahta kalas düştü.

Google Haberlere Abone ol
Yaralı inşaat işçisi itfaiyenin operasyonuyla kurtarıldı

Şişli’de bir otel inşaatında çalışan Ömer Usluer’in kafasına yaklaşık 10 metre yükseklikten tahta kalas düştü. Ağır yaralanan Usluer, halatlarla bağlandıktan sonra itfaiyenin operasyonuyla kurtarıldı.

Olay, Dolapdere Caddesi üzerinde, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 10 metre derinlikteki otel inşaatı için kazılan çukurda çalışan Ömer Usluer’in başına tahta kalas düştü. Kanlar içinde yere yığılan Usluer’in yardımına arkadaşları koştu. Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri yaralıyı bulunduğu yerden çıkaramayınca itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri yaralıyı çukurdan çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Yaralı sedyeye yatırıldı ve sedyeye bağlanarak yukarı çekilmeye başladı. Usluer’in yukarı çekilmesine çevredeki vatandaşlar da yardım etti.

Ağır yaralı Usluer, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İnşaat işçisinin başına kalas düştüğünü belirten görgü tanıkları, şahsın itfaiyenin yardımıyla çıkarıldığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar