Yakıt tankının ağırlığına dayanamayan 8. katın balkon çatısı çöktü

Mersin’de 8 katlı bir apartmanın üzerindeki yarım tonluk yakıt tankının ağırlığına dayanamayan balkonun çatısı büyük bir gürültüyle çöktü.

Google Haberlere Abone ol
Yakıt tankının ağırlığına dayanamayan 8. katın balkon çatısı çöktü

Mersin’de 8 katlı bir apartmanın üzerindeki yarım tonluk yakıt tankının ağırlığına dayanamayan balkonun çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sırasında yan taraftaki bir apartmana çarpan tank daha sonra otomobilin üzerine düştü. Çökmenin gece geç saatlerde olması faciayı önledi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi İnönü mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki 8 katlı Şimşek Apartmanı'nın son katının balkon çatısı, üzerinde bulunan yarım tonluk kalorifer yakıt tankının ağırlığına dayanamayarak büyük bir gürültüyle çöktü. Balkonun çökmesi ile önce yan taraftaki apartmanın çatısına zarar veren tank, daha sonra park edilen bir aracın üzerine düştü. Otomobilde ve iki apartmanda maddi hasar meydana geldi. İlk önce doğalgaz patlaması olduğunu düşünen apartman sakinleri korkuyla kendilerini dışarı atarken olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmalar sonunda olayın doğalgazla alakasının olmadığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar