Yakını ile buluşmayı beklerken otomobil çarptı, hayatını kaybetti

Ankara’da Mevlana Bulvarı'nda yaşanan kazada, otomobilin çarptığı, yakını ile buluşmayı bekleyen vatandaş hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Yakını ile buluşmayı beklerken otomobil çarptı, hayatını kaybetti

Ankara’da Mevlana Bulvarı'nda yaşanan kazada, otomobilin çarptığı, yakını ile buluşmayı bekleyen vatandaş hayatını kaybetti. Kazada, otomobil sürücüsü ile yanındaki ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Mevlana Bulvarı AŞTİ karşısındaki kazada; 06 EN 490 plakalı otomobili ile Ankara istikametine seyir halindeki Ahmet Şenol Narin, terminal karşısında yolcu indirdikten sonra hareket eden şehirlerarası yolcu otobüsüne çarpmamak için ani manevra yaptı. Narin idaresindeki otomobil, manevra ile önce yan yolda seyreden TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle hızlanarak savrulan otomobil, o esnada kaldırımda yakını ile buluşmayı bekleyen Mehmet Ali Özsoylar'a çarptı. Otomobil ile aydınlatma direği arasında ezilen Özsoylar, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, otomobil sürüsü ile yanındaki henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Narin’i çıkarmak için uzun süre uğraştı. Yarallar, Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Aydınlatma direği ile otomobilin arasına sıkışan Özsoylar'ın cansız bedeni de çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN

Yorumlar