Yağmur Bursa’da da etkili oluyor

Hafta sonu İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, Bursa’da da etkili olmaya devam ediyor. Öğle saatlerinde şehrin batı tarafında etkili olan yağmur yağışı sebebiyle bazı işyerlerini su bastı. Yağmura hazırlıksız yakalanan...

Google Haberlere Abone ol
Yağmur Bursa’da da etkili oluyor

Hafta sonu İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, Bursa’da da etkili olmaya devam ediyor. Öğle saatlerinde şehrin batı tarafında etkili olan yağmur yağışı sebebiyle bazı işyerlerini su bastı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Öğle saatlerinde etkili olan yağmur yağışı sebebiyle yollarda su birikintisi meydana geldi. Sabah saatlerindeki sıcak hava sebebiyle evlerinden hazırlıksız çıkan vatandaşlar aniden bastıran yağışlar sebebiyle otobüs duraklarına girerek yağmurdan korundu.

YAĞIŞ 4- 5 GÜN DAHA SÜRECEK

Dolu ile karışık yağan yağış nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yollarda biriken yağmur suyu sürücülere zor anlar yaşattı. Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yağmurun Bursa ve civarında 4 -5 gün daha etkili olacağını bildirdi.

Yetkililer, sağanak yağışın şehrin batı tarafında etkili olduğunu söyledi. 17 derece olan hava sıcaklığının 4 derece kadar düşmesinin beklendiğini açıklandı. CİHAN

Yorumlar