Yağlı direğin ucundaki Türk bayrağını almak için yarıştılar

Zonguldak’ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerine katılan gençler, yağlı direğin ucundaki Türk bayrağını yakalamak için kıyasıya yarıştı. Kozlu Limanı'nda düzenlenen etkinlikler, yüzme, tekne ve motorlu tekne yarışları...

Google Haberlere Abone ol
Yağlı direğin ucundaki Türk bayrağını almak için yarıştılar

Zonguldak’ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerine katılan gençler, yağlı direğin ucundaki Türk bayrağını yakalamak için kıyasıya yarıştı.

Kozlu Limanı'nda düzenlenen etkinlikler, yüzme, tekne ve motorlu tekne yarışları ile başladı. Daha sonra yağlı direk yarışması düzenlendi. Yaklaşık bir saat boyunca yağlı direğin ucundaki bayrağı kapmak için mücadele veren gençler, kıyasıya yarıştı. 17 yaşındaki Erhan Çengelcik, direğin ucundaki Türk bayrağını alarak hem yarışmanın galibi hem de 3 bin liranın sahibi oldu.

Çengelcik’in Türk bayrağını havaya kaldırması vatandaşlar tarafından alkışlandı. Çengelcik, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Geçen sene de ben kazanmıştım. Zor yarışma oldu.” dedi.

Daha sonra yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi. Kozlu Belediye Başkan Vekili Mustafa Çakır, Çengelcik’i 3 bin lira ile ödüllendirdi. CİHAN

Yorumlar